whatsapp

Çocuklar kuğulu parkta çok mutlu

TURİZM 15.06.2019 - 13:11, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Çocuklar kuğulu parkta çok mutlu

Seydişehir belediyesince girişlerin paralı hale getirilmesi kararlaştırılan ilçenin en önemli milli parklarından mesire alanı kuğulu parkta oynayıp eğlenen çocuklar çok mutlu bir gün geçiriyorlar. Her iki parktaki 160 bin metre kare alandaki parkta çocuk bisikletlerine binerek kuğuluyu dolaşan çocuklar yaptıkları geziden son derece mutlu oluyor. Zıp zıp oyunu, tren ve havuzda bot sefası sürerek sevinçlerini söyledikleri marşlarla dile getiren çocuklar burada hizmet veren özel teşbüs işletmecilere teşekkür ediyor. Hep bir ağızdan meclis üyelerine sesleniyorlar ‘Amcalar kuğuluyu paralı yapmayın’

Seydişehir belediyesince girişlerin paralı hale getirilmesi kararlaştırılan ilçenin en önemli milli parklarından mesire alanı kuğulu parkta oynayıp eğlenen çocuklar çok mutlu bir gün geçiriyorlar.
Her iki parktaki 160 bin metre kare alandaki parkta çocuk bisikletlerine binerek kuğuluyu dolaşan çocuklar yaptıkları geziden son derece mutlu oluyor. Zıp zıp oyunu, tren ve havuzda bot sefası sürerek sevinçlerini söyledikleri marşlarla dile getiren çocuklar burada hizmet veren özel teşbüs işletmecilere teşekkür ediyor. Hep bir ağızdan meclis üyelerine sesleniyorlar ‘Amcalar kuğuluyu paralı yapmayın’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.