whatsapp

Çocuklar üşümesin yardım kampanyası

SİVİL TOPLUM 06.12.2020 - 12:03, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Çocuklar üşümesin yardım kampanyası

Konya’nın Seydişehir ilçesinde Ketenli yardımlaşma ve dayanışma derneği tarafından zorlu kış şartlarında giyim sıkıntısı çeken tüm köylerdeki ihtiyaç sahibi çocuklar için yardım kampanyası başlattı. 350 çocuğa ulaşıldığını belirten dernek başkanı Mehmet Kacaroğlu, salgın döneminde hedeflerinin 1000 adet yetim Öksüz ve İhtiyaç sahibi çocuğa ulaşmak olduğunu söyledi. İhtiyaç sahibi ailelere merhem olmaya çalıştıklarını kaydeden Kacaroğlu,  “Seydişehir genelindeki köylerimizde hem gönül bağımız, hem de kardeşlik hukukumuz var. Medeniyetimizden aldığımız mirasımız bize bu topraklarda sahip çıkma sorumluluğunu yüklüyor. Hayırseverlerimizin destekleriyle hep birlikte yola çıktık. Çocuklarımız Üşümesin kampanyasına katılarak bir çocuk da siz giydirebilirsiniz. Yardımlarımız atkı, bere, mont, eldiven, bot olmak üzere yeni giyim elbisesi olacak. Banka hesabımıza nakit olarak yatırmak suretiyle yapabilirsiniz. Şu ana kadar 50 bin lira nakit toplandı. Buda 500 adet çocuk sayısına ulaşıyor. Bütün muhtarlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımız bizlere destek veriyor. Katkı sunmak isteyen hayırseverlerimizi bekliyoruz. Kampanyamız 15 Aralıkta sonlanacak. Ardından gıda yardımı başlatacağız.” dedi.

Konya’nın Seydişehir ilçesinde Ketenli yardımlaşma ve dayanışma derneği tarafından zorlu kış şartlarında giyim sıkıntısı çeken tüm köylerdeki ihtiyaç sahibi çocuklar için yardım kampanyası başlattı.

350 çocuğa ulaşıldığını belirten dernek başkanı Mehmet Kacaroğlu, salgın döneminde hedeflerinin 1000 adet yetim Öksüz ve İhtiyaç sahibi çocuğa ulaşmak olduğunu söyledi.

İhtiyaç sahibi ailelere merhem olmaya çalıştıklarını kaydeden Kacaroğlu,  “Seydişehir genelindeki köylerimizde hem gönül bağımız, hem de kardeşlik hukukumuz var. Medeniyetimizden aldığımız mirasımız bize bu topraklarda sahip çıkma sorumluluğunu yüklüyor. Hayırseverlerimizin destekleriyle hep birlikte yola çıktık. Çocuklarımız Üşümesin kampanyasına katılarak bir çocuk da siz giydirebilirsiniz. Yardımlarımız atkı, bere, mont, eldiven, bot olmak üzere yeni giyim elbisesi olacak. Banka hesabımıza nakit olarak yatırmak suretiyle yapabilirsiniz. Şu ana kadar 50 bin lira nakit toplandı. Buda 500 adet çocuk sayısına ulaşıyor. Bütün muhtarlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımız bizlere destek veriyor. Katkı sunmak isteyen hayırseverlerimizi bekliyoruz. Kampanyamız 15 Aralıkta sonlanacak. Ardından gıda yardımı başlatacağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.