whatsapp

ÇOGEP kapsamında masa tenisi turnuvası

EĞİTİM 25.10.2018 - 11:51, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

ÇOGEP kapsamında masa tenisi turnuvası

Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destekleme Programı (ÇOGEP) kapsamında Seydişehir Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Sağlık Müdürlüğünün destekleriyle ortaokul ve lise kategorilerinde düzenlenen masa tenisi turnuvalarında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen ödül törenine Kaymakam Aydın Erdoğan, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ile beden eğitimi öğretmenleri ve öğrenciler katıldı. Dereceye giren öğrenciler bisiklet, kol saati ve spor ayakkabı ile ödüllendirildi. Kaymakam Erdoğan projenin hazırlanmasında ve uygulanmasında emeği geçen emniyet görevlileri ve öğretmenlere teşekkür etti.

Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destekleme Programı (ÇOGEP) kapsamında Seydişehir Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Sağlık Müdürlüğünün destekleriyle ortaokul ve lise kategorilerinde düzenlenen masa tenisi turnuvalarında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen ödül törenine Kaymakam Aydın Erdoğan, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ile beden eğitimi öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

Dereceye giren öğrenciler bisiklet, kol saati ve spor ayakkabı ile ödüllendirildi. Kaymakam Erdoğan projenin hazırlanmasında ve uygulanmasında emeği geçen emniyet görevlileri ve öğretmenlere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.