whatsapp

Çogep projesi kapsamında öğrenciler Konya'yı gezdi

EĞİTİM 29.09.2019 - 02:19, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Çogep projesi kapsamında öğrenciler Konya'yı gezdi

Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında Seydişehir Emniyet Müdürlüğü tarafından 99 öğrencinin katılımı ile Konya’ya gezi düzenlendi. İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürlüğü, Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği çerçevesinde 2019 yılı çocuk ve gençler sosyal koruma ve destek programını (ÇOGEP) projesiyle Konya’ya giden öğrenciler Konya il Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ve eşi hanımefendi tarafından karşılandı. Öğrencileri misafir eden Aydın, onlara hediye vererek memnuniyetini dile getirdi. Farklı okullarda eğitim gören 99 öğrenci Konya'nın tarihi ve turistik mekânları başta olmak üzere Bilim Merkezi, Sille müzesi, tropikal kelebek bahçesini gezdi. Öğrencilere unutulmayacak güzellikler yaşattıklarını ifade eden Seydişehir Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, ‘’ Öğrencilerimize içerisinde köklü bir tarih barındıran Konya gezimizle, milli ve manevi duygularını en üst seviyeye taşıyarak vatan sevgisi ve coğrafyamızın eşsiz güzelliklerinin bilinci kazandırılmıştır. Birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olan gezimiz süresince çocuklarımızın mutluluğu bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir" dedi.

Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında Seydişehir Emniyet Müdürlüğü tarafından 99 öğrencinin katılımı ile Konya’ya gezi düzenlendi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürlüğü, Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği çerçevesinde 2019 yılı çocuk ve gençler sosyal koruma ve destek programını (ÇOGEP) projesiyle Konya’ya giden öğrenciler Konya il Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ve eşi hanımefendi tarafından karşılandı.

Öğrencileri misafir eden Aydın, onlara hediye vererek memnuniyetini dile getirdi.

Farklı okullarda eğitim gören 99 öğrenci Konya'nın tarihi ve turistik mekânları başta olmak üzere Bilim Merkezi, Sille müzesi, tropikal kelebek bahçesini gezdi.

Öğrencilere unutulmayacak güzellikler yaşattıklarını ifade eden Seydişehir Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, ‘’ Öğrencilerimize içerisinde köklü bir tarih barındıran Konya gezimizle, milli ve manevi duygularını en üst seviyeye taşıyarak vatan sevgisi ve coğrafyamızın eşsiz güzelliklerinin bilinci kazandırılmıştır. Birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olan gezimiz süresince çocuklarımızın mutluluğu bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.