whatsapp

Ketenli derneği yönetiminden ziyaretler

SİVİL TOPLUM (SG) - Seydişehir Gündem | 15.09.2021 - 22:50, Güncelleme: 15.09.2021 - 22:50
 

Ketenli derneği yönetiminden ziyaretler

Ketenli kültür yardımlaşma ve dayanışma derneği yönetim kurulu üyeleri İlçe protokol üyelerini ziyaret ederek yapılacak olan festivale davet ettiler.
Dernekten yapılan açıklamada Ketenli kültür yardımlaşma ve dayanışma derneği Konya şube başkanı Mehmet Kacaroğlu ve Seydişehir şube başkanı Mehmet Borazan ile birlikte Kaymakam Deniz Pişkin, Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, Jandarma Komutanı Tğm. Salih Yahya Koca, Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, İlçe Müftüsü Âdem Bebek, Bazı kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere tüm siyasi parti ilçe başkanlarını ziyaret ederek Faaliyetleri hakkında bilgi aktardılar. Konu ile ilgili açıklama yapan Dernek yönetim kurulu başkanı Mehmet Kacaroğlu; ”Yaptığımız bu ziyaretlerde derneğimizin amacı, bugüne kadar yapmış olduğumuz ve yapmayı planladığımız faaliyetler konularında detaylı bilgiler verdik ve kendilerinin bu konularda görüşlerini aldık. Karşılıklı fikir alış verişleri ile oldukça samimi ve verimli geçti. 8-9-10 Ekim günlerinde yapılacak olan Ketenli 18. Kültür ve Sanat Festivaline davette bulunduk. Kendilerine misafirperverlikleriyle vermiş oldukları destekler için teşekkür ediyoruz.” dedi.
Ketenli kültür yardımlaşma ve dayanışma derneği yönetim kurulu üyeleri İlçe protokol üyelerini ziyaret ederek yapılacak olan festivale davet ettiler.

Dernekten yapılan açıklamada Ketenli kültür yardımlaşma ve dayanışma derneği Konya şube başkanı Mehmet Kacaroğlu ve Seydişehir şube başkanı Mehmet Borazan ile birlikte Kaymakam Deniz Pişkin, Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, Jandarma Komutanı Tğm. Salih Yahya Koca, Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, İlçe Müftüsü Âdem Bebek, Bazı kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere tüm siyasi parti ilçe başkanlarını ziyaret ederek Faaliyetleri hakkında bilgi aktardılar.

Konu ile ilgili açıklama yapan Dernek yönetim kurulu başkanı Mehmet Kacaroğlu; ”Yaptığımız bu ziyaretlerde derneğimizin amacı, bugüne kadar yapmış olduğumuz ve yapmayı planladığımız faaliyetler konularında detaylı bilgiler verdik ve kendilerinin bu konularda görüşlerini aldık. Karşılıklı fikir alış verişleri ile oldukça samimi ve verimli geçti. 8-9-10 Ekim günlerinde yapılacak olan Ketenli 18. Kültür ve Sanat Festivaline davette bulunduk. Kendilerine misafirperverlikleriyle vermiş oldukları destekler için teşekkür ediyoruz.” dedi.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.