whatsapp

Cumhur ittifakı çalışmalarını sürdürüyor

SİYASET 15.03.2019 - 23:37, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Cumhur ittifakı çalışmalarını sürdürüyor

31 Mart Yerel Seçimlerine Milliyetçi Hareket Partisi ile ittifak yaparak giren Adalet ve Kalkınma Partisi, Seydişehir’de çalışmalarını sürdürüyor. Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Tutal’ın “Benim Bir Sevdam Var, Oda Seydişehir” sloganıyla yürütüyor. Çalınan her kapıda, sıkılan her elde ayrı bir güven duyulduğunu dile getiren AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay: “Reis’i Cumhur’umuz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın devletin ve milletin bekası için Sayın Devlet Bahçeli ile görüşmelerinden sonra MHP ile yapılan İttifak 31 Mart’ta sandıklara güçlü bir şekilde yansıyacaktır. Tevazu, Samimiyet, Gayretle çıktığımız iktidar yürüyüşünde başarılı olacağız. Akşamları Seçim Koordinasyon Merkezinde çay içmeye bekliyoruz’’ dedi.

31 Mart Yerel Seçimlerine Milliyetçi Hareket Partisi ile ittifak yaparak giren Adalet ve Kalkınma Partisi, Seydişehir’de çalışmalarını sürdürüyor.

Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Tutal’ın “Benim Bir Sevdam Var, Oda Seydişehir” sloganıyla yürütüyor.

Çalınan her kapıda, sıkılan her elde ayrı bir güven duyulduğunu dile getiren AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay: “Reis’i Cumhur’umuz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın devletin ve milletin bekası için Sayın Devlet Bahçeli ile görüşmelerinden sonra MHP ile yapılan İttifak 31 Mart’ta sandıklara güçlü bir şekilde yansıyacaktır. Tevazu, Samimiyet, Gayretle çıktığımız iktidar yürüyüşünde başarılı olacağız. Akşamları Seçim Koordinasyon Merkezinde çay içmeye bekliyoruz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.