whatsapp

Cumhur ittifakı mahalle ziyaretleri

SİYASET 05.02.2019 - 13:00, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Cumhur ittifakı mahalle ziyaretleri

AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve teşkilat mensupları ile birlikte Ketenli, Yaylacık ve Mesudiye mahallelerini ve Şehit ailelerini ziyaret eden Başkan Tutal bu bölgelerde halkın kendisine ve partisine gösterdiği teveccühten son derece memnun kaldığını belirtti. Başkan Tutal; İlçe Başkanımız Kemalettin Atalay ve teşkilât mensuplarımız ile Ketenli, Yaylacık ve Mesudiye mahallelerimizi ve Şehit ailemizi ziyaret ettik.  Anadolu’ muzun insanları o kadar alçak gönüllü ve güzel ki, hemşerilerimizin gösterdiği ilgiden dolayı çok memnun kaldık. Sokakta, kahvede gösterilen ilginin yanında, girdiğimiz her evde, selam, ikram teklifi ile karşılaşıyoruz, bunun yanında hemşerilerimizin duaları ile uğurlanmak bizleri ayrıca memnun ediyor. Gönlü ve kendileri güzel kardeşlerimize hizmet etmek, onlara layık olmak bizlerin tek hedefi. Bu bilinçle çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu kadar gönlü güzel kardeşlerimize hizmet etmek bizim için bir şükür vesilesidir, şeklinde konuştu.

AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve teşkilat mensupları ile birlikte Ketenli, Yaylacık ve Mesudiye mahallelerini ve Şehit ailelerini ziyaret eden Başkan Tutal bu bölgelerde halkın kendisine ve partisine gösterdiği teveccühten son derece memnun kaldığını belirtti.

Başkan Tutal; İlçe Başkanımız Kemalettin Atalay ve teşkilât mensuplarımız ile Ketenli, Yaylacık ve Mesudiye mahallelerimizi ve Şehit ailemizi ziyaret ettik.  Anadolu’ muzun insanları o kadar alçak gönüllü ve güzel ki, hemşerilerimizin gösterdiği ilgiden dolayı çok memnun kaldık.

Sokakta, kahvede gösterilen ilginin yanında, girdiğimiz her evde, selam, ikram teklifi ile karşılaşıyoruz, bunun yanında hemşerilerimizin duaları ile uğurlanmak bizleri ayrıca memnun ediyor. Gönlü ve kendileri güzel kardeşlerimize hizmet etmek, onlara layık olmak bizlerin tek hedefi. Bu bilinçle çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu kadar gönlü güzel kardeşlerimize hizmet etmek bizim için bir şükür vesilesidir, şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.