whatsapp

Cumhuriyet Bayramı kutlandı

SİVİL TOPLUM 29.10.2019 - 12:50, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Cumhuriyet Bayramı kutlandı

Seydişehir’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 96 yıl dönümü etkinlikleri, belediye meydanında düzenlenen törenle kutlandı. İstiklal marşının ardından Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, törene katılan vatandaşlar ve öğrencilerin Cumhuriyet Bayramını kutlamaları ile başladı. Kaymakam Erdoğan, günün anlam ve önemi hakkında yaptığı konuşmada  ‘’96 yıl önce nasıl bir coşku yaşanmışsa bugün de aynı coşkuyu hala yüreklerimizde hissediyoruz. Cumhuriyeti bize kutlu bir armağan olarak sunan başta Cumhuriyetimizin kurucu lideri, ilk Cumhurbaşkanımız Mustafa Kemal Atatürk ve mücadele arkadaşlarını, nice isimsiz vatan evladını minnetle, şükranla, rahmetle yâd ediyoruz.’’ diye konuştu. Öğrencilerinin kaşık oyunları gösterileri sunup şiirler okudular. Bayram resmi geçit töreniyle sona erdi.

Seydişehir’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 96 yıl dönümü etkinlikleri, belediye meydanında düzenlenen törenle kutlandı.

İstiklal marşının ardından Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, törene katılan vatandaşlar ve öğrencilerin Cumhuriyet Bayramını kutlamaları ile başladı.

Kaymakam Erdoğan, günün anlam ve önemi hakkında yaptığı konuşmada  ‘’96 yıl önce nasıl bir coşku yaşanmışsa bugün de aynı coşkuyu hala yüreklerimizde hissediyoruz. Cumhuriyeti bize kutlu bir armağan olarak sunan başta Cumhuriyetimizin kurucu lideri, ilk Cumhurbaşkanımız Mustafa Kemal Atatürk ve mücadele arkadaşlarını, nice isimsiz vatan evladını minnetle, şükranla, rahmetle yâd ediyoruz.’’ diye konuştu.

Öğrencilerinin kaşık oyunları gösterileri sunup şiirler okudular. Bayram resmi geçit töreniyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.