whatsapp

Cumhuriyet fener alayı düzenlendi

SİVİL TOPLUM 29.10.2019 - 23:46, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Cumhuriyet fener alayı düzenlendi

Seydişehir’de cumhuriyet bayramı kutlamaları kapsamında fener alayı düzenlendi. 29 Ekim akşamı Seydişehir Kaymakamlığı organizesinde düzenlenen Mesleki ve teknik Anadolu Lisesi bando takımı eşliğinde Fener Alayı, ilçenin Atatürk caddesinden başladı. Yoğun ilgi gören Fener Alayı’nda ilçenin Hükümet konağı yanında toplanan kalabalığa bayraklar dağıtıldı, meşaleler yakıldı. Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Emniyet Kasım Özdemir ve diğer protokol üyeleriyle birlikte ilçe halkı ellerinde bayraklar ile Atatürk ve Milli egemenlik, Seyyit Harun Bulvarı, Hürriyet caddesi üzerinden Kaymakamlık önüne kadar yürüdü.

Seydişehir’de cumhuriyet bayramı kutlamaları kapsamında fener alayı düzenlendi.

29 Ekim akşamı Seydişehir Kaymakamlığı organizesinde düzenlenen Mesleki ve teknik Anadolu Lisesi bando takımı eşliğinde Fener Alayı, ilçenin Atatürk caddesinden başladı.
Yoğun ilgi gören Fener Alayı’nda ilçenin Hükümet konağı yanında toplanan kalabalığa bayraklar dağıtıldı, meşaleler yakıldı.
Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Emniyet Kasım Özdemir ve diğer protokol üyeleriyle birlikte ilçe halkı ellerinde bayraklar ile Atatürk ve Milli egemenlik, Seyyit Harun Bulvarı, Hürriyet caddesi üzerinden Kaymakamlık önüne kadar yürüdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.