whatsapp

Dağcılardan Zafer Yürüyüşü

SPOR 26.08.2019 - 11:11, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Dağcılardan Zafer Yürüyüşü

Seydişehirli Dağcılık Sporları Kulübü üyeleri 2321 Rakımlı Küpe Dağı’nın güllü yatak zirvesine 30 Ağustos Zafer Bayramı tırmanışı gerçekleştirdi. Bölge illerinin en yüksek noktalarından biri olan batı Torosların uzantısı Küpe Dağı zirvesine yapılan tırmanışa kulüp üyesi 8 sporcu katılırken, tırmanış yaklaşık Gökçehüyük mahallesinden zirveye kadar 4 saat sürdü. Zirve defterini imzalayarak hatıra fotoğrafı çektirdiler. Seydişehir Dağcılık Kulübü Temsilcisi Hüseyin Gören, yaptığı açıklamada, 30 Ağustos Zafer tırmanışını geleneksel hale getirdiklerini, her yıl tırmanış yaptıklarını söyledi. Gören, “ Küpe dağının en yüksek noktası olan güllü yatak zirvesine ulaştık. Zirvede 1 saat kaldık. Büyük Zafer'in yıl dönümünde başta ulusumuzun önderi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarına, şehit ve gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunduk. Faaliyetlerimizi bundan sonra da sürdüreceğiz."

Seydişehirli Dağcılık Sporları Kulübü üyeleri 2321 Rakımlı Küpe Dağı’nın güllü yatak zirvesine 30 Ağustos Zafer Bayramı tırmanışı gerçekleştirdi.

Bölge illerinin en yüksek noktalarından biri olan batı Torosların uzantısı Küpe Dağı zirvesine yapılan tırmanışa kulüp üyesi 8 sporcu katılırken, tırmanış yaklaşık Gökçehüyük mahallesinden zirveye kadar 4 saat sürdü. Zirve defterini imzalayarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Seydişehir Dağcılık Kulübü Temsilcisi Hüseyin Gören, yaptığı açıklamada, 30 Ağustos Zafer tırmanışını geleneksel hale getirdiklerini, her yıl tırmanış yaptıklarını söyledi.

Gören, “ Küpe dağının en yüksek noktası olan güllü yatak zirvesine ulaştık. Zirvede 1 saat kaldık. Büyük Zafer'in yıl dönümünde başta ulusumuzun önderi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarına, şehit ve gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunduk. Faaliyetlerimizi bundan sonra da sürdüreceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.