whatsapp

Dağcıların 100. yıl zirve tırmanışı

SPOR 19.05.2019 - 14:34, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Dağcıların 100. yıl zirve tırmanışı

Seydişehirli dağcılar 19 Mayıs’ın 100. yılı anısına Küpe dağı zirvesine tırmanış gerçekleştirdi. Seydişehir Dağcılık ekibinden 16 kişi, Gökçehüyük mahallesinden başladıkları yürüyüşe Küpe Dağının en yüksek noktası olan bin 650 rakımlı avluk tepesine milli mücadelenin 100. cü yılında tırmanışlarını gerçekleştirdiler. Ekip sorumlusu Hüseyin Gören, Geleneksel olarak sürdürdükleri etkinlikleri bu yılda Milli mücadelenin 100. yılı kutlamaları kapsamında düzenlediklerini söyledi. Uzun süren yürüyüşün ardından zirveye ulaştıklarını kaydeden Gören, ‘’ 100. yıl faaliyetinin en uzun soluklu tırmanışını zirvede tamamladık. Mehtabın doğuşu izlendikten sonra sorunsuz olarak kamp alanına döndük. Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi saygıyla anıyoruz’’ dedi.

Seydişehirli dağcılar 19 Mayıs’ın 100. yılı anısına Küpe dağı zirvesine tırmanış gerçekleştirdi.

Seydişehir Dağcılık ekibinden 16 kişi, Gökçehüyük mahallesinden başladıkları yürüyüşe Küpe Dağının en yüksek noktası olan bin 650 rakımlı avluk tepesine milli mücadelenin 100. cü yılında tırmanışlarını gerçekleştirdiler.

Ekip sorumlusu Hüseyin Gören, Geleneksel olarak sürdürdükleri etkinlikleri bu yılda Milli mücadelenin 100. yılı kutlamaları kapsamında düzenlediklerini söyledi.

Uzun süren yürüyüşün ardından zirveye ulaştıklarını kaydeden Gören, ‘’ 100. yıl faaliyetinin en uzun soluklu tırmanışını zirvede tamamladık. Mehtabın doğuşu izlendikten sonra sorunsuz olarak kamp alanına döndük. Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi saygıyla anıyoruz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.