whatsapp

Değirmenci mahallesi karantinaya alındı

SAĞLIK 03.06.2020 - 12:12, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Değirmenci mahallesi karantinaya alındı

Görüntü
Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Kaymakamlık sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ilçeye bağlı Değirmenci Mahallesi'nde, birden fazla kişide Covid-19 testinin pozitif çıkması nedeniyle mahallenin karantinaya alındığını açıkladı.  Açıklamada, mahallede yaşayanlardan, kendi sağlıkları için evlerinden çıkmamaları ve alınan tedbirlere uymaları istendi.  Mahalledeki 11 kişinin testinin pozitif çıktığı, filyasyon ekibinin çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.  Daha önce bir sokakta uygulanan karantinanın, virüsün yayılımını önlemek amacıyla kapsamı genişletilerek tüm mahallede uygulandığı belirtildi.  
Görüntü

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Kaymakamlık sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ilçeye bağlı Değirmenci Mahallesi'nde, birden fazla kişide Covid-19 testinin pozitif çıkması nedeniyle mahallenin karantinaya alındığını açıkladı. 

Açıklamada, mahallede yaşayanlardan, kendi sağlıkları için evlerinden çıkmamaları ve alınan tedbirlere uymaları istendi. 

Mahalledeki 11 kişinin testinin pozitif çıktığı, filyasyon ekibinin çalışmalarının devam ettiği öğrenildi. 

Daha önce bir sokakta uygulanan karantinanın, virüsün yayılımını önlemek amacıyla kapsamı genişletilerek tüm mahallede uygulandığı belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.