whatsapp

Değirmenci mahallesi muhtarından açıklama!

31.05.2020 - 03:14, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Değirmenci mahallesi muhtarından açıklama!

Seydişehir kamuoyuna saygıyla duyurulur
Dünyayı etkisi altına alan Korona virüs vakasına ilk defa geçen hafta ilçemiz değirmenci mahallemizde rastlanmıştır. Şehrimizde şu an itibariyle 6 kişide pozitif vaka tespit edilmiştir, diğer bugününe kadar yapılan bütün testler negatif çıkmıştır.  MAHALLEMİZDE ÖNLEM OLARAK; *Mahallemizde ikamet eden her vatandaşımıza maske dağıtımı yapılmış olup ihtiyaç halinde maske dağıtımı devam etmektedir. * Emniyet Müdürlüğümüz tarafından mahallemizin giriş çıkışları ve sokakları Emniyet Müdürlüğü personelleri tarafından sürekli gözlemlenmektedir. * Pozitif vaka çıkan 3 hanemiz filyasyon ekipleri tarafından karantina kapsamında sürekli kontrol altında tutulmaktadır. *Mahallemizde pozitif vaka çıkan kişilerle temas halinde olan herkese test yapılmakta olup, test sonuçları negatif çıksa bile sürekli tedbir amaçlı kontrol altında tutulmaktadır. *Mahallemizde Pozitif vaka çıkanların evlerin ve sokakları belediye tarafından dezenfekte edilmiş olup belli aralıklarla dezenfekte çalışmaları devam esmektedir. Ayrıca Belediyemiz tarafından mahallemizin her noktasında dezenfekte çalışmaları yapılmaktadır. Mahallemizde öncelikle Kaymakamlığımız, Belediye Başkanlığımız, Emniyet Müdürlüğümüz ve İlçe Sağlık Grup Başkanlığımız tarafından ilk vaka çıktığından bu yana her noktada önlemler alınmıştır. Hassasiyetle bütün kurumlarla iş birliği içerisinde çalışılmaktadır. Kamuoyunda oluşan bilgi kirliliğine itibar edilmemesine önemle rica ederim. Aynı BAYRAK altında yaşayıp aynı VATAN için askerlik yaptığımız ilçemizin diğer mahallelerinde yaşayan Vatandaşlarımızın yapmış olduğu ayrıştırıcı ve ötekileştirişi açıklamalar mahalle halkımı derinden üzmüştür. Pandemi süreci geçtikten sonra sağlıklı ve mutlu günlerde yine hep birlikte yaşayacağımızın unutulmaması, sonradan pişman olacağımız söz ve davranışlarda bulunulmaması temennisiyle Saygılarımla... SAVAŞ PALAZ (Değirmenci mahallesi muhtarı)
Seydişehir kamuoyuna saygıyla duyurulur

Dünyayı etkisi altına alan Korona virüs vakasına ilk defa geçen hafta ilçemiz değirmenci mahallemizde rastlanmıştır. Şehrimizde şu an itibariyle 6 kişide pozitif vaka tespit edilmiştir, diğer bugününe kadar yapılan bütün testler negatif çıkmıştır. 
MAHALLEMİZDE ÖNLEM OLARAK;
*Mahallemizde ikamet eden her vatandaşımıza maske dağıtımı yapılmış olup ihtiyaç halinde maske dağıtımı devam etmektedir.
* Emniyet Müdürlüğümüz tarafından mahallemizin giriş çıkışları ve sokakları Emniyet Müdürlüğü personelleri tarafından sürekli gözlemlenmektedir.
* Pozitif vaka çıkan 3 hanemiz filyasyon ekipleri tarafından karantina kapsamında sürekli kontrol altında tutulmaktadır.
*Mahallemizde pozitif vaka çıkan kişilerle temas halinde olan herkese test yapılmakta olup, test sonuçları negatif çıksa bile sürekli tedbir amaçlı kontrol altında tutulmaktadır.
*Mahallemizde Pozitif vaka çıkanların evlerin ve sokakları belediye tarafından dezenfekte edilmiş olup belli aralıklarla dezenfekte çalışmaları devam esmektedir. Ayrıca Belediyemiz tarafından mahallemizin her noktasında dezenfekte çalışmaları yapılmaktadır.
Mahallemizde öncelikle Kaymakamlığımız, Belediye Başkanlığımız, Emniyet Müdürlüğümüz ve İlçe Sağlık Grup Başkanlığımız tarafından ilk vaka çıktığından bu yana her noktada önlemler alınmıştır. Hassasiyetle bütün kurumlarla iş birliği içerisinde çalışılmaktadır. Kamuoyunda oluşan bilgi kirliliğine itibar edilmemesine önemle rica ederim.
Aynı BAYRAK altında yaşayıp aynı VATAN için askerlik yaptığımız ilçemizin diğer mahallelerinde yaşayan Vatandaşlarımızın yapmış olduğu ayrıştırıcı ve ötekileştirişi açıklamalar mahalle halkımı derinden üzmüştür.
Pandemi süreci geçtikten sonra sağlıklı ve mutlu günlerde yine hep birlikte yaşayacağımızın unutulmaması, sonradan pişman olacağımız söz ve davranışlarda bulunulmaması temennisiyle Saygılarımla...

SAVAŞ PALAZ (Değirmenci mahallesi muhtarı)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.