whatsapp

Demokrat Gençlik 19 Mayıs mesajı

SİYASET 18.05.2020 - 23:56, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Demokrat Gençlik 19 Mayıs mesajı

Demokrat Parti Gençlik Kolları, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Kutlama mesajını Gençlik Kolları adına Gençlik Kolları Ege Bölge Koordinatörü Avukat Ilgaz Meral ve İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Kerem Emanet okudu. “Büyük gurur ve mutluluk hissediyoruz.” -Yapılan açıklamada “Bugün Ulu Önder Atatürk’ün Samsun’a ayak basarak Millî Mücadeleyi başlatışının 101. yıl dönümü. Milletimizin bağımsızlığını kazanmasında en önemli role sahip bu adımın yıl dönümünde büyük gurur ve mutluluk hissediyoruz. Atatürk gerek Kurtuluş Savaşında gerekse geri kalan hayatı boyunca biz gençlere duyduğu güven ile bugünü bizlere armağan etmiştir. Şafaksız bir gecenin en karanlık anında parlayan bir kıvılcımdı Bandırma Vapuru. 19 Mayıs'ta Samsun'a yanaştığında rıhtımda bekleyen onların, yüzlerin; ardından Anadolu'da karanlıklar içinde bekleşip duran milyonların yüreğini tutuşturdu. Özgürlük, egemenlik uzak ufukların hayaliyken işte bu kıvılcımla 101 yıl sonra bile sönmeyen bir kora dönüştü. Biz özgür, egemen, laik, demokratik Türkiye Cumhuriyeti'nin evlatları olarak dünyaya geldik. Bizden sonraki nesiller de bu sönmez ateşi taşıyacaktır. Mustafa Kemal Atatürk'ün doğum günü olarak seçtiği bugün, 19 Mayıs, yalnızca onun değil; sizin, benim, hepimizin doğum günüdür. Demokrat Gençlik olarak herkesin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Demokrat Parti Gençlik Kolları, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Kutlama mesajını Gençlik Kolları adına Gençlik Kolları Ege Bölge Koordinatörü Avukat Ilgaz Meral ve İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Kerem Emanet okudu.

“Büyük gurur ve mutluluk hissediyoruz.”

-Yapılan açıklamada “Bugün Ulu Önder Atatürk’ün Samsun’a ayak basarak Millî Mücadeleyi başlatışının 101. yıl dönümü. Milletimizin bağımsızlığını kazanmasında en önemli role sahip bu adımın yıl dönümünde büyük gurur ve mutluluk hissediyoruz. Atatürk gerek Kurtuluş Savaşında gerekse geri kalan hayatı boyunca biz gençlere duyduğu güven ile bugünü bizlere armağan etmiştir. Şafaksız bir gecenin en karanlık anında parlayan bir kıvılcımdı Bandırma Vapuru. 19 Mayıs'ta Samsun'a yanaştığında rıhtımda bekleyen onların, yüzlerin; ardından Anadolu'da karanlıklar içinde bekleşip duran milyonların yüreğini tutuşturdu. Özgürlük, egemenlik uzak ufukların hayaliyken işte bu kıvılcımla 101 yıl sonra bile sönmeyen bir kora dönüştü. Biz özgür, egemen, laik, demokratik Türkiye Cumhuriyeti'nin evlatları olarak dünyaya geldik. Bizden sonraki nesiller de bu sönmez ateşi taşıyacaktır. Mustafa Kemal Atatürk'ün doğum günü olarak seçtiği bugün, 19 Mayıs, yalnızca onun değil; sizin, benim, hepimizin doğum günüdür. Demokrat Gençlik olarak herkesin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.