whatsapp

Denetim Serbestlikten temiz çevre projesi

SİVİL TOPLUM 29.08.2019 - 14:06, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Denetim Serbestlikten temiz çevre projesi

Adalet Bakanlığı tarafından yürütülen ‘Temiz Çevre Projesi’ kapsamında 26-29 Ağustos tarihleri arasında Türkiye genelinde yürütülen proje çerçevesinde Seydişehir Denetimli serbestlik müdürlüğü kamu hizmeti cezası kapsamında hükümlüler yeşil alanlarda, piknik alanları gibi yerlerde çevre temizlik çalışmaları yürütüldü. Denetimli serbestlik müdürlüğünce Kuğulu park ve şehitlikte yükümlüler temizlik ve ağaç bakımı yaptılar. Etkinliğe, Seydişehir Cumhuriyet başsavcısı İzzet Kardoğan, Denetimli serbestlik ve ceza infaz kurumu personeli katıldı

Adalet Bakanlığı tarafından yürütülen ‘Temiz Çevre Projesi’ kapsamında 26-29 Ağustos tarihleri arasında Türkiye genelinde yürütülen proje çerçevesinde Seydişehir Denetimli serbestlik müdürlüğü kamu hizmeti cezası kapsamında hükümlüler yeşil alanlarda, piknik alanları gibi yerlerde çevre temizlik çalışmaları yürütüldü.

Denetimli serbestlik müdürlüğünce Kuğulu park ve şehitlikte yükümlüler temizlik ve ağaç bakımı yaptılar.

Etkinliğe, Seydişehir Cumhuriyet başsavcısı İzzet Kardoğan, Denetimli serbestlik ve ceza infaz kurumu personeli katıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.