whatsapp

Deva eczanesinden aşure ikramı

SİVİL TOPLUM 26.09.2019 - 14:52, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Deva eczanesinden aşure ikramı

Deva eczanesi tarafından birlik, beraberlik ve paylaşımların arttığı Muharrem ayı dolayısıyla Hürriyet caddesinde vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Ecz. Çiğdem Kılınç Yalçınkaya, “ insanlar çeşit çeşittir. Nasıl aşurede birleşen yiyecekler aşureye güzel bir tat veriyorsa, her çeşit inançtan, kültürden, etnik yapıdan insan da bir araya geldiğinde, birlik olduğunda aynı aşurede olduğu gibi bambaşka bir güzellik kazanıyor. Milletimiz de işte aşure misali asırlardır farklılıklarını ahenk içinde çok güzel bir tada dönüştürüyor. Eczane olarak bizler de bu kıymetli ayda bu anlayışla birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek amacıyla hemşerilerimize aşure ikram ettik.”

Deva eczanesi tarafından birlik, beraberlik ve paylaşımların arttığı Muharrem ayı dolayısıyla Hürriyet caddesinde vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Ecz. Çiğdem Kılınç Yalçınkaya, “ insanlar çeşit çeşittir. Nasıl aşurede birleşen yiyecekler aşureye güzel bir tat veriyorsa, her çeşit inançtan, kültürden, etnik yapıdan insan da bir araya geldiğinde, birlik olduğunda aynı aşurede olduğu gibi bambaşka bir güzellik kazanıyor. Milletimiz de işte aşure misali asırlardır farklılıklarını ahenk içinde çok güzel bir tada dönüştürüyor. Eczane olarak bizler de bu kıymetli ayda bu anlayışla birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek amacıyla hemşerilerimize aşure ikram ettik.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.