whatsapp

Devlet Hastanesi, Yaşlıları Unutmadı

SAĞLIK 22.03.2019 - 21:38, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Devlet Hastanesi, Yaşlıları Unutmadı

Seydişehir Devlet hastanesi yaşlılar haftası kapsamında evde sağlık hizmetlerinden yararlanan yaşlıları evlerinde ziyaret etti. Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Yunus Açıkgöz, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Şengül Parlak, Evde Sağlık Hizmetleri birimimizin sorumluları Mücahit Arıkan ve Atacan Arseven, Sosyal Çalışmacımız Faruk Ceylan evde sağlık hizmeti alan yaşlıları ziyaret etti. Ziyaretlerde yaşlı evde sağlık hastaları ile bir araya gelerek sıkıntıları ve isteklerini dinlendi. Ziyaret sırasında yaşlı hastaların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Başhekim Yardımcısı Açıkgöz, "yaşlılarımıza destek olmalı, onlarla sevgi ve saygıya dayalı ilişkiler kurduk. Kendilerine moral ve destek olduk. Bu bağlamda tüm yaşlılarımızın "dünya yaşlılar Günü’nü kutluyorum" dedi.

Seydişehir Devlet hastanesi yaşlılar haftası kapsamında evde sağlık hizmetlerinden yararlanan yaşlıları evlerinde ziyaret etti.

Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Yunus Açıkgöz, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Şengül Parlak, Evde Sağlık Hizmetleri birimimizin sorumluları Mücahit Arıkan ve Atacan Arseven, Sosyal Çalışmacımız Faruk Ceylan evde sağlık hizmeti alan yaşlıları ziyaret etti. Ziyaretlerde yaşlı evde sağlık hastaları ile bir araya gelerek sıkıntıları ve isteklerini dinlendi.

Ziyaret sırasında yaşlı hastaların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Başhekim Yardımcısı Açıkgöz, "yaşlılarımıza destek olmalı, onlarla sevgi ve saygıya dayalı ilişkiler kurduk. Kendilerine moral ve destek olduk. Bu bağlamda tüm yaşlılarımızın "dünya yaşlılar Günü’nü kutluyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.