whatsapp

Devlet hastanesi yönetiminden açıklama

SAĞLIK 30.05.2020 - 16:23, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Devlet hastanesi yönetiminden açıklama

Seydişehir Devlet Hastanesi 1 Haziran 2020 tarihinden itibaren başlanılacak yeni normalleşme süreci kapsamında MHRS randevuları haricinde polikliniklerde hasta kabulü yapılmayacaktır. - Polikliniklerin tamamı hizmet verecek olup, poliklinikler normal çalışma saatlerinde, tam mesai olarak hizmete devam edecektir.  - Polikliniklerin MHRS kapasiteleri artırılacak olup, MHRS randevuları haricinde polikliniklerde hasta kabulü yapılmayacaktır. - Polikliniklere başvurup, MHRS randevusu olmayan hastalar acili yeti olmadığı takdirde ilgili polikliniğe MHRS randevusu alıp randevu tarihinde yeniden başvuru yapması konusunda bilgilendirilecek ve yönlendirilecektir.  - Hastane yeni ek binamıza girişler yine sadece acil servisten yapılacak olup, acil servis girişinde triyaj uygulamasına devam edilerek hastalar ateş, öksürük gibi şüpheli covid-19 semptomları açısından kontrol edilecektir. - Hastane içerisine maskesiz girilmeyecek olup, maskesi olmayan hastalara acil servis girişinde maske verilecektir.  - Gerek acil serviste, gerekse polikliniklerde, hasta muayenesi ve takibi yapılırken 'zorunlu durumlar haricinde' sadece hasta içeriye alınıp, hasta yakını veya refakatçisi alınmayacaktır. - Acil servis ve poliklinik bekleme alanları başta olmak üzere hastanenin her alanında sosyal mesafeye uyulacaktır. - Kiosk cihazları (dijital sıra alma cihazları) devre dışı olacak, MHRS randevulu hastalar gişelerden sekreter onayı olmadan direk polikliniğe gidecektir. - Servis odalarında yatışı gereken hastalar, mümkün mertebe odalarda tek hasta olarak kalacaktır. - Servislere ziyaretçi alınmama uygulamasına ikinci bir talimata kadar devam edilecektir. - Fizik tedavi ve rehabilitasyon servisimizin acili yet gerektiren hastalar için ayaktan tedavi seansları devam edecek olup, yataklı tedavi seansları başlatılmayacaktır. -Ağız ve diş sağlığı polikliniklerinde MHRS randevuları kapalı olup, sadece acil tedaviler yapılacak, acil müdahale gerektirmeyen diş tedavileri ertelenecektir.  - Hem hastane çalışanlarımızın hem de hastalarımızın maske, el hijyeni, sosyal mesafe gibi koruyucu önlemler noktasında titizlikle kurallara uymaya devam etmesi riskleri minimuma indirecektir. Alınan kararların uygulanması noktasında hassasiyet göstermenizi temenni eder ve bize vereceğiniz destekler için teşekkür ederiz. #Evde Kal. Seydişehir #Covid19 ile Mücadele #Sorun Küresel Mücadelemiz Ulusal

Seydişehir Devlet Hastanesi 1 Haziran 2020 tarihinden itibaren başlanılacak yeni normalleşme süreci kapsamında MHRS randevuları haricinde polikliniklerde hasta kabulü yapılmayacaktır.
- Polikliniklerin tamamı hizmet verecek olup, poliklinikler normal çalışma saatlerinde, tam mesai olarak hizmete devam edecektir. 
- Polikliniklerin MHRS kapasiteleri artırılacak olup, MHRS randevuları haricinde polikliniklerde hasta kabulü yapılmayacaktır.
- Polikliniklere başvurup, MHRS randevusu olmayan hastalar acili yeti olmadığı takdirde ilgili polikliniğe MHRS randevusu alıp randevu tarihinde yeniden başvuru yapması konusunda bilgilendirilecek ve yönlendirilecektir. 
- Hastane yeni ek binamıza girişler yine sadece acil servisten yapılacak olup, acil servis girişinde triyaj uygulamasına devam edilerek hastalar ateş, öksürük gibi şüpheli covid-19 semptomları açısından kontrol edilecektir.
- Hastane içerisine maskesiz girilmeyecek olup, maskesi olmayan hastalara acil servis girişinde maske verilecektir. 
- Gerek acil serviste, gerekse polikliniklerde, hasta muayenesi ve takibi yapılırken 'zorunlu durumlar haricinde' sadece hasta içeriye alınıp, hasta yakını veya refakatçisi alınmayacaktır.
- Acil servis ve poliklinik bekleme alanları başta olmak üzere hastanenin her alanında sosyal mesafeye uyulacaktır.
- Kiosk cihazları (dijital sıra alma cihazları) devre dışı olacak, MHRS randevulu hastalar gişelerden sekreter onayı olmadan direk polikliniğe gidecektir.
- Servis odalarında yatışı gereken hastalar, mümkün mertebe odalarda tek hasta olarak kalacaktır.
- Servislere ziyaretçi alınmama uygulamasına ikinci bir talimata kadar devam edilecektir.
- Fizik tedavi ve rehabilitasyon servisimizin acili yet gerektiren hastalar için ayaktan tedavi seansları devam edecek olup, yataklı tedavi seansları başlatılmayacaktır.
-Ağız ve diş sağlığı polikliniklerinde MHRS randevuları kapalı olup, sadece acil tedaviler yapılacak, acil müdahale gerektirmeyen diş tedavileri ertelenecektir. 
- Hem hastane çalışanlarımızın hem de hastalarımızın maske, el hijyeni, sosyal mesafe gibi koruyucu önlemler noktasında titizlikle kurallara uymaya devam etmesi riskleri minimuma indirecektir.
Alınan kararların uygulanması noktasında hassasiyet göstermenizi temenni eder ve bize vereceğiniz destekler için teşekkür ederiz.

#Evde Kal. Seydişehir
#Covid19 ile Mücadele
#Sorun Küresel Mücadelemiz Ulusal

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.