whatsapp

Devlet Hastanesinde Taşınma Hazırlıkları

SAĞLIK 11.08.2017 - 13:28, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Devlet Hastanesinde Taşınma Hazırlıkları

Yapımı tamamlanan ve Sağlık Bakanlığı tarafından geçici kabulü yapılan 75 Yataklı Seydişehir Devlet Hastanesi’nde, mobilya, mefruşat, tıbbi malzeme ve diğer büro malzemelerinin montajı ve düzenleme çalışmaları sürüyor.
Sağlık Bakanlığı tarafından Seydişehir’e yapılan en modern ve donanımlı hastane binası olarak gösterilen hastane binası, kısa bir süre sonra vatandaşların hizmetine sunulacağı bildirildi. Seydişehir’i ziyaret eden Konya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof.Dr. Mehmet Koç, Tıbbi Hizmetler Başkanın Dr.Mustafa Parlayıcı Hastanede incelemelerde bulundular. Hastane Başhekim Yardımcısı Dr Yunus Açıkgöz, yaptığı açıklamada yapımı tamamlanan binanın son durumu hakkında bilgi verdiğini söyledi. Yeni hastaneye taşınmanın gün saydığını kaydeden Açıkgöz, ‘’ Hastanemizde son hazırlıklar tamamlandı. Taşınma işlemi başladı. Kısa zamanda tamamlayarak vatandaşlarımıza modern ortamda en yeni cihazlara hizmet sunmaya başlayacağız.’’diye konuştu.
Yapımı tamamlanan ve Sağlık Bakanlığı tarafından geçici kabulü yapılan 75 Yataklı Seydişehir Devlet Hastanesi’nde, mobilya, mefruşat, tıbbi malzeme ve diğer büro malzemelerinin montajı ve düzenleme çalışmaları sürüyor.

Sağlık Bakanlığı tarafından Seydişehir’e yapılan en modern ve donanımlı hastane binası olarak gösterilen hastane binası, kısa bir süre sonra vatandaşların hizmetine sunulacağı bildirildi.

Seydişehir’i ziyaret eden Konya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof.Dr. Mehmet Koç, Tıbbi Hizmetler Başkanın Dr.Mustafa Parlayıcı Hastanede incelemelerde bulundular.

Hastane Başhekim Yardımcısı Dr Yunus Açıkgöz, yaptığı açıklamada yapımı tamamlanan binanın son durumu hakkında bilgi verdiğini söyledi.

Yeni hastaneye taşınmanın gün saydığını kaydeden Açıkgöz, ‘’ Hastanemizde son hazırlıklar tamamlandı. Taşınma işlemi başladı. Kısa zamanda tamamlayarak vatandaşlarımıza modern ortamda en yeni cihazlara hizmet sunmaya başlayacağız.’’diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.