whatsapp

Devlet hastanesinde yoğun bakım yatak sayısı yeterli

SAĞLIK 18.04.2020 - 12:26, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Devlet hastanesinde yoğun bakım yatak sayısı yeterli

Seydişehir Devlet Hastanesi yetkililerinden edinilen bilgilerde birinci basamak yoğun bakım ünitesinde 7 yatak kapasitesiyle hizmet vermeye devam ediyor. Bunun içinde yeni doğan, çocuk yoğun bakımları ve özellikli birimlere ait yoğun bakım yataklarının olduğu belirtildi. Hastanede yoğun bakım yataklarının yeterli olduğunu dile getiren yetkililer, ‘’ Hastanemizin var olan kapasitesini en verimli şekilde değerlendirip kullanıyoruz.  Hastalarımızın ilçe dışına sevkinin önlenmesi, bu sebeple oluşan zaman ve maddi kayıpların önüne geçilmesi, sevk sırasında oluşabilecek risklerden hastaları korumak ve tedavilerini kendi ikamet yerinde sürdürmelerini sağlamakla beraber, Seydişehir ve çevre yerleşim yerlerindeki vatandaşlarımıza hizmet için Bakanlığımızın desteği ile hastanemizin kapasitesini kaliteli ve etkin bir şekilde kullanarak çalışmalarımız devam ediyor. Hastanemiz dünya standartlarında yaklaşık 350 poliklinik yatak sayımızla modern bir yapıdadır. Korona virüs vaka sayımız yok. Hastanemizin fiziki şartlarıyla tıbbi malzemeleriyle hazır. Vaka olayları daha ilk günlerde olur olmaz çevre ilçelerin içinde en önce tedbirleri biz aldık. Kaymakamlığımız, belediye başkanlığımız ve güvenlik güçlerimizin korona virüs salgınına karşı çalışmaları bizlere destek oluyor. Şu anda da olumlu sonuçları yansıyor.”

Seydişehir Devlet Hastanesi yetkililerinden edinilen bilgilerde birinci basamak yoğun bakım ünitesinde 7 yatak kapasitesiyle hizmet vermeye devam ediyor.

Bunun içinde yeni doğan, çocuk yoğun bakımları ve özellikli birimlere ait yoğun bakım yataklarının olduğu belirtildi.

Hastanede yoğun bakım yataklarının yeterli olduğunu dile getiren yetkililer, ‘’

Hastanemizin var olan kapasitesini en verimli şekilde değerlendirip kullanıyoruz.  Hastalarımızın ilçe dışına sevkinin önlenmesi, bu sebeple oluşan zaman ve maddi kayıpların önüne geçilmesi, sevk sırasında oluşabilecek risklerden hastaları korumak ve tedavilerini kendi ikamet yerinde sürdürmelerini sağlamakla beraber, Seydişehir ve çevre yerleşim yerlerindeki vatandaşlarımıza hizmet için Bakanlığımızın desteği ile hastanemizin kapasitesini kaliteli ve etkin bir şekilde kullanarak çalışmalarımız devam ediyor. Hastanemiz dünya standartlarında yaklaşık 350 poliklinik yatak sayımızla modern bir yapıdadır. Korona virüs vaka sayımız yok. Hastanemizin fiziki şartlarıyla tıbbi malzemeleriyle hazır. Vaka olayları daha ilk günlerde olur olmaz çevre ilçelerin içinde en önce tedbirleri biz aldık. Kaymakamlığımız, belediye başkanlığımız ve güvenlik güçlerimizin korona virüs salgınına karşı çalışmaları bizlere destek oluyor. Şu anda da olumlu sonuçları yansıyor.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.