whatsapp

Devlet Hastanesine 2 Uzman Doktor Atandı

SAĞLIK 17.10.2017 - 22:29, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Devlet Hastanesine 2 Uzman Doktor Atandı

Sağlık Bakanlığı'nca Konya’nın Seydişehir ilçesine, 2 uzman doktorun ataması yapıldı.
Yapılan atamalarla ilgili açıklamalarda bulunan Seydişehir Devlet Hastanesi Başhekim Vekili Yunus Açıkgöz, kadın hastalıkları ve doğum uzmanı Dr Kubilay Çanga, Çocuk sağlığı uzmanı Dr Betül Liv Çanga’nın atandığını söyledi. Yeni doktorların göreve başladıklarını belirten Başhekim Açıkgöz, ‘’ Bu atamalarla artık hastanemiz polikliniklerinde rahatlama olacak." ifadesini kullandı.
Sağlık Bakanlığı'nca Konya’nın Seydişehir ilçesine, 2 uzman doktorun ataması yapıldı.

Yapılan atamalarla ilgili açıklamalarda bulunan Seydişehir Devlet Hastanesi Başhekim Vekili Yunus Açıkgöz, kadın hastalıkları ve doğum uzmanı Dr Kubilay Çanga, Çocuk sağlığı uzmanı Dr Betül Liv Çanga’nın atandığını söyledi.
Yeni doktorların göreve başladıklarını belirten Başhekim Açıkgöz, ‘’ Bu atamalarla artık hastanemiz polikliniklerinde rahatlama olacak." ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.