whatsapp

Devlet hastanesine arsa tahsisi yapıldı

SİYASET 06.05.2020 - 11:17, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Devlet hastanesine arsa tahsisi yapıldı

AK parti ilçe başkanı Kemalettin Atalay, Seydişehir Devlet Hastanesi ek bina yapımı için 22bin 484.57 metre kare arsa tahsis edildiğini söyledi. Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan  Başkan Kemalettin Atalay "Seydişehir Alaylar bir mahallesinde bulunan 497 ada 526 parsel numarada 22.484.57 m2 yüz ölçümlü mülkiyeti hazine adına kayıtlı taşınmazın Seydişehir Devlet Hastanesi 75 Yataklı ek binası yapılmak üzere İlçe Kaymakamlığı tarafından talep edilen yazıya Valilik tarafından onay verildi. 2 Yıl içinde Ek binasının başlanmasının şartı ile Milli Emlak Daire Başkanlığı tarafından Seydişehir Devlet Hastanesi Başhekimliğine söz konusu taşımaz devredildi. Bundan sonraki aşamada ise Proje çalışmaları başlayacak ve ihale aşamasına gelinecektir. Ek binanın bir an evvel bitirilmesi için elimizden gelen gayreti gösterip sürecin takipçisi olacağız. ’dedi.

AK parti ilçe başkanı Kemalettin Atalay, Seydişehir Devlet Hastanesi ek bina yapımı için 22bin 484.57 metre kare arsa tahsis edildiğini söyledi.

Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan  Başkan Kemalettin Atalay "Seydişehir Alaylar bir mahallesinde bulunan 497 ada 526 parsel numarada 22.484.57 m2 yüz ölçümlü mülkiyeti hazine adına kayıtlı taşınmazın Seydişehir Devlet Hastanesi 75 Yataklı ek binası yapılmak üzere İlçe Kaymakamlığı tarafından talep edilen yazıya Valilik tarafından onay verildi. 2 Yıl içinde Ek binasının başlanmasının şartı ile Milli Emlak Daire Başkanlığı tarafından Seydişehir Devlet Hastanesi Başhekimliğine söz konusu taşımaz devredildi. Bundan sonraki aşamada ise Proje çalışmaları başlayacak ve ihale aşamasına gelinecektir. Ek binanın bir an evvel bitirilmesi için elimizden gelen gayreti gösterip sürecin takipçisi olacağız. ’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.