whatsapp

Devlet hastanesine cihaz bağışı

SAĞLIK 19.06.2016 - 13:12, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Devlet hastanesine cihaz bağışı

Seydişehir Devlet Hastanesi bünyesinde kurulan Sağlık Hizmetlerini Geliştirme Derneği, bir kadın doğum vakum cihazı, bir biluribin (yenidoğan sarılığı) cihazı olmak üzere iki cihaz bağışında bulundu.
Dernek Başkanı Keramettin Balcı, hastaneye 20 bin lira değerinde cihaz kazandırmaya vesile oldukları için çok mutlu olduklarını, derneğin ekonomik imkanları ölçüsünde sağlık alanında katkılarının devam edeceğini söyledi. Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Fatih Altıntepe, "Zor doğumlar için kullanılan vakum cihazı çok eskimişti. Alınan vakum cihazı ile bu eksiğimizi giderdik. Alınan cihazlardan özellikle biluribin cihazı Konya'da bile birçok hastanede yok, bir çocuk doktoru olarak bu cihazın alınmasına çok mutlu oldum. Bundan sonra bebekler ağlamayacak. Dernek yöneticilerine halkımız adına teşekkür ediyorum." dedi.
Seydişehir Devlet Hastanesi bünyesinde kurulan Sağlık Hizmetlerini Geliştirme Derneği, bir kadın doğum vakum cihazı, bir biluribin (yenidoğan sarılığı) cihazı olmak üzere iki cihaz bağışında bulundu.

Dernek Başkanı Keramettin Balcı, hastaneye 20 bin lira değerinde cihaz kazandırmaya vesile oldukları için çok mutlu olduklarını, derneğin ekonomik imkanları ölçüsünde sağlık alanında katkılarının devam edeceğini söyledi.
Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Fatih Altıntepe, "Zor doğumlar için kullanılan vakum cihazı çok eskimişti. Alınan vakum cihazı ile bu eksiğimizi giderdik. Alınan cihazlardan özellikle biluribin cihazı Konya'da bile birçok hastanede yok, bir çocuk doktoru olarak bu cihazın alınmasına çok mutlu oldum. Bundan sonra bebekler ağlamayacak. Dernek yöneticilerine halkımız adına teşekkür ediyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.