whatsapp

Din görevlileri kaymakam Erdoğan’ı ziyaret etti

GÜNDEM 02.10.2020 - 00:50, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Din görevlileri kaymakam Erdoğan’ı ziyaret etti

Seydişehir İlçe Müftüsü Adem Bebek, “Cami ve Kitap “ temasıyla, 1- 7 Ekim tarihleri arasında kutlanmakta olan Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle, beraberinde din Görevlileri ile birlikte Kaymakam Aydın Erdoğan’ı makamında ziyaret etti Cami ve Kitap “ temasıyla kutlanan hafta kapsamında din görevlileri Kaymakam Erdoğan’a haftaya ilişkin bilgi verdiler. Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında gerçekleştirilen etkinlikler hakkında bilgi alan Kaymakam Erdoğan, tüm Diyanet İşleri Başkanlığı mensuplarının Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı kutladı.

Seydişehir İlçe Müftüsü Adem Bebek, “Cami ve Kitap “ temasıyla, 1- 7 Ekim tarihleri arasında kutlanmakta olan Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle, beraberinde din Görevlileri ile birlikte Kaymakam Aydın Erdoğan’ı makamında ziyaret etti

Cami ve Kitap “ temasıyla kutlanan hafta kapsamında din görevlileri Kaymakam Erdoğan’a haftaya ilişkin bilgi verdiler. Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında gerçekleştirilen etkinlikler hakkında bilgi alan Kaymakam Erdoğan, tüm Diyanet İşleri Başkanlığı mensuplarının Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.