whatsapp

Dolmuş güzergah çalışmaları

BELEDİYE 11.09.2019 - 10:32, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Dolmuş güzergah çalışmaları

Konya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Trafik Dairesi Başkanı Hasan Görgülü Seydişehir'e gelerek Belediye  Başkanı Mehmet Tutal ile birlikte otobüs ve dolmuşların toplanma yerleri toplantısı düzenlendi. Seydişehir Belediyesi Meclis salonunda gerçekleşen toplantıya Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Trafik Dairesi Başkanı Hasan Görgülü, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, UKAME Şefi İsa Çiğil, Otobüs İşletme Şefi Zeki Barutcu, Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı İsmail Berber ve minibüsçüler katıldı. Belediye Başkanı Mehmet Tutal; "Hemşerilerimizden gelen güzergâh şikayetleri ve araç saatleri konusunda sıkıntılar vardı. Bu sıkıntıları ortadan kaldırmak için gerekli çalışmaları yaptık. Yolcunun az olduğu mevkilerde sefer sıkıntıları vardı. Vatandaşlarımızı mağdur etmeden bu sıkıntının ortadan kaldırılması, sefer ve saatlere uyulması noktasında dikkat edelim" dedi. Ulaşım Planlama ve Trafik Dairesi Başkanı Hasan Görgülü; "vatandaşlarımızın mağdur olmaması için gerekli çalışmaları yapacağız. Güzergâh ve araçların toplanma noktaları için Belediye Başkanımızla birlikte birkaç bölgede inceleme yaptık. Siz minibüsçü esnafımızdan ricamız seferlerimizi aksatmadan, güzergâhlarımızı değiştirmeden vatandaşlarımızı güvenli bir şekilde taşımanız "dedi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Trafik Dairesi Başkanı Hasan Görgülü Seydişehir'e gelerek Belediye  Başkanı Mehmet Tutal ile birlikte otobüs ve dolmuşların toplanma yerleri toplantısı düzenlendi.

Seydişehir Belediyesi Meclis salonunda gerçekleşen toplantıya Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Trafik Dairesi Başkanı Hasan Görgülü, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, UKAME Şefi İsa Çiğil, Otobüs İşletme Şefi Zeki Barutcu, Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı İsmail Berber ve minibüsçüler katıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal; "Hemşerilerimizden gelen güzergâh şikayetleri ve araç saatleri konusunda sıkıntılar vardı. Bu sıkıntıları ortadan kaldırmak için gerekli çalışmaları yaptık. Yolcunun az olduğu mevkilerde sefer sıkıntıları vardı. Vatandaşlarımızı mağdur etmeden bu sıkıntının ortadan kaldırılması, sefer ve saatlere uyulması noktasında dikkat edelim" dedi.

Ulaşım Planlama ve Trafik Dairesi Başkanı Hasan Görgülü; "vatandaşlarımızın mağdur olmaması için gerekli çalışmaları yapacağız. Güzergâh ve araçların toplanma noktaları için Belediye Başkanımızla birlikte birkaç bölgede inceleme yaptık. Siz minibüsçü esnafımızdan ricamız seferlerimizi aksatmadan, güzergâhlarımızı değiştirmeden vatandaşlarımızı güvenli bir şekilde taşımanız "dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.