whatsapp

Dr. Hakan Özdemir, geleceğimiz çocuklarımızdır

SAĞLIK 28.02.2019 - 18:25, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Dr. Hakan Özdemir, geleceğimiz çocuklarımızdır

İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hakan Özdemir Seydişehir İlçe Sağlık Müdürlüğünce sağlıklı nesiller yetiştirebilmek için yürüttükleri çalışmalar hakkında açıklamada bulundu. Dr. Hakan Özdemir yaptığı açıklamada ‘Geleceğimiz çocuklarımızdır. Ülke genelinde geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın beden ve ruh sağlığını korumak ve öğrencilerimizin hijyenik bir ortamda eğitim öğretimini sürdürmesi amacıyla 2006 yılından beri Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde Beyaz Bayrak çalışmaları yürütülmektedir. Bu kapsamda İlçe Sağlık Müdürlüğümüzce yürütülen faaliyetler çerçevesinde 2018 yılı öncesinde toplam 17 olan Beyaz Bayraklı okul sayısı son 1 yıl içerisinde 59’a çıkmıştır. Yine Beyaz Bayrak alan okulların sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam konularında teşvik edilmesi ve okul ortam ve öğrenci sağlığının geliştirilmesi amacıyla yürütülen benzer bir program olan Beslenme Dostu Okul projesi kapsamında son 1 yıla kadar 10 olan beslenme dostu okul sayısı yapılan çalışmalar neticesinde 59’a çıkmıştır. Bu çalışmalarda emeği geçen tüm fedakâr sağlık personellerimize ve birlikte işbirliği içinde çalışan saygıdeğer Okul Yöneticilerimiz ve değerli öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Yaşam kalitesini yükseltmek temizlik ve hijyen konusunda yeterli eğitim almış sağlıklı nesiller yetiştirmek için çalışmalarımız devam edecektir.´

İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hakan Özdemir Seydişehir İlçe Sağlık Müdürlüğünce sağlıklı nesiller yetiştirebilmek için yürüttükleri çalışmalar hakkında açıklamada bulundu.

Dr. Hakan Özdemir yaptığı açıklamada

‘Geleceğimiz çocuklarımızdır. Ülke genelinde geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın beden ve ruh sağlığını korumak ve öğrencilerimizin hijyenik bir ortamda eğitim öğretimini sürdürmesi amacıyla 2006 yılından beri Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde Beyaz Bayrak çalışmaları yürütülmektedir. Bu kapsamda İlçe Sağlık Müdürlüğümüzce yürütülen faaliyetler çerçevesinde 2018 yılı öncesinde toplam 17 olan Beyaz Bayraklı okul sayısı son 1 yıl içerisinde 59’a çıkmıştır. Yine Beyaz Bayrak alan okulların sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam konularında teşvik edilmesi ve okul ortam ve öğrenci sağlığının geliştirilmesi amacıyla yürütülen benzer bir program olan Beslenme Dostu Okul projesi kapsamında son 1 yıla kadar 10 olan beslenme dostu okul sayısı yapılan çalışmalar neticesinde 59’a çıkmıştır. Bu çalışmalarda emeği geçen tüm fedakâr sağlık personellerimize ve birlikte işbirliği içinde çalışan saygıdeğer Okul Yöneticilerimiz ve değerli öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Yaşam kalitesini yükseltmek temizlik ve hijyen konusunda yeterli eğitim almış sağlıklı nesiller yetiştirmek için çalışmalarımız devam edecektir.´

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.