whatsapp

Düğün, nişan törenlerine sıkı denetim

SİVİL TOPLUM 09.08.2020 - 10:36, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Düğün, nişan törenlerine sıkı denetim

Seydişehir Kaymakamlığı nişan ve düğün salonlarını denetlemek için Emniyet, Jandarma ve Milli Eğitim, Tarım orman müdürlüğünden oluşan ekip kurdu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, korona virüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafeyi koruma ve yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla kaymakamlık tarafından oluşturulan ekibin denetimlere geçtiğini söyledi. Kibar, " Seydişehir Kaymakamlığının oluşturduğu denetim ekipleri olarak, kontrollü sosyal hayat yaşamında düğün salonlarında hijyen, maske, sosyal mesafe kurallarına uyulması gerekiyor. Düğün salonlarına alınacak misafirlerin de ateş ölçümünün yapılması, takı merasimi yapılmaması gelin ve damat hariç, oyun, dans halay çekilmeyecek. Denetimlerimiz devam ediyor. ’dedi.

Seydişehir Kaymakamlığı nişan ve düğün salonlarını denetlemek için Emniyet, Jandarma ve Milli Eğitim, Tarım orman müdürlüğünden oluşan ekip kurdu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, korona virüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafeyi koruma ve yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla kaymakamlık tarafından oluşturulan ekibin denetimlere geçtiğini söyledi.

Kibar, " Seydişehir Kaymakamlığının oluşturduğu denetim ekipleri olarak,

kontrollü sosyal hayat yaşamında düğün salonlarında hijyen, maske, sosyal mesafe kurallarına uyulması gerekiyor. Düğün salonlarına alınacak misafirlerin de ateş ölçümünün yapılması, takı merasimi yapılmaması gelin ve damat hariç, oyun, dans halay çekilmeyecek. Denetimlerimiz devam ediyor. ’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.