whatsapp

Eğitim bir-sen'in kongresi yapıldı

EĞİTİM 14.10.2018 - 12:07, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Eğitim bir-sen'in kongresi yapıldı

Eğitim-Bir-Sen Seydişehir Şubesinde, Mustafa Ceran başkanlığa seçildi. Memur-Sen'e bağlı Eğitim-Bir-Sen Seydişehir Şubesinde olağan genel kurul yapıldı. Belediye Düğün Salonunda yapılan ve mevcut başkan Celal Bican'ın yeniden aday olmadığı genel kurulda, Mustafa Ceran başkanlığında hazırlanan tek listeyle seçime gidildi. Kongrede yapılan seçimle Ceran şube başkanlığına getirildi. Ceran, yaptığı konuşmada, sivil toplum kuruluşlarının, çok önemli görev ve vizyon üstlendiklerini ifade etti. Güçlü Türkiye'yi 2023'e hazırlayacak sosyal, ekonomik çalışmaları yerine getirdiklerini dile getiren Ceran, "Aynı zamanda özlük haklarını korumak, daha ileri seviyeye ulaştırmak için mücadele ediyoruz. Seçimlerin sendika üyelerine, eğitim camiasına ve ülkeye hayırlar getirmesini diliyorum." dedi.

Eğitim-Bir-Sen Seydişehir Şubesinde, Mustafa Ceran başkanlığa seçildi.

Memur-Sen'e bağlı Eğitim-Bir-Sen Seydişehir Şubesinde olağan genel kurul yapıldı.
Belediye Düğün Salonunda yapılan ve mevcut başkan Celal Bican'ın yeniden aday olmadığı genel kurulda, Mustafa Ceran başkanlığında hazırlanan tek listeyle seçime gidildi.
Kongrede yapılan seçimle Ceran şube başkanlığına getirildi.
Ceran, yaptığı konuşmada, sivil toplum kuruluşlarının, çok önemli görev ve vizyon üstlendiklerini ifade etti.
Güçlü Türkiye'yi 2023'e hazırlayacak sosyal, ekonomik çalışmaları yerine getirdiklerini dile getiren Ceran, "Aynı zamanda özlük haklarını korumak, daha ileri seviyeye ulaştırmak için mücadele ediyoruz. Seçimlerin sendika üyelerine, eğitim camiasına ve ülkeye hayırlar getirmesini diliyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.