whatsapp

Eğitimci yazar Lütfi Şahin’in eserleri seslendirildi

SİVİL TOPLUM 27.12.2020 - 16:18, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Eğitimci yazar Lütfi Şahin’in eserleri seslendirildi

http://seslikutuphane.kadikoy.bel.tr/katalog/yazara-gore-eser-listeleme?name=LC39CTFC4B020C59EAHC4B0NKonyalı yazar Lütfi Şahin'in eseri sesli kitap haline getirildi. Eğitimci- Yazar- Youtuber Lütfi Şahin’in 2010 yılında yayımlanmış olan eseri Midyeden Damlalar, İstanbul Kadıköy Belediyesi tarafından görme engelliler için sesli kitap haline getirildi. Kişisel Gelişim ile ilgili olan esere ilgi büyük.  “İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendin bilmezsen, ilim nice okumaktır” diyen Yunus Emre’de Yüce Yaratıcı’nın kitabı Kur-an’ı Kerim’de ilmin değerinden ve öneminden bahsetmektedir. Okumalı ve okuduklarımızı düşünmeliyiz, bu hem dinen hem de vicdanen gereklidir. Eğitimci Yazar Youtuber Araştırmacı Lütfi Şahin Allah’ın ilk emrini yerine getirmeye çalıştığını, bol bol okuyup okuduklarından sindirdiklerini kaleme alıp insanlarla paylaştığını belirtti. Lütfi Şahin Kadıköy Belediyesine ve seslendirmeyi yapan Füsun Sibel Koral’a teşekkür ettiğini ve engelli vatandaşlarımız için güzel bir çalışma olduğunu söyledi.

http://seslikutuphane.kadikoy.bel.tr/katalog/yazara-gore-eser-listeleme?name=LC39CTFC4B020C59EAHC4B0NKonyalı yazar Lütfi Şahin'in eseri sesli kitap haline getirildi.

Eğitimci- Yazar- Youtuber Lütfi Şahin’in 2010 yılında yayımlanmış olan eseri Midyeden Damlalar, İstanbul Kadıköy Belediyesi tarafından görme engelliler için sesli kitap haline getirildi. Kişisel Gelişim ile ilgili olan esere ilgi büyük.

 “İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendin bilmezsen, ilim nice okumaktır” diyen Yunus Emre’de Yüce Yaratıcı’nın kitabı Kur-an’ı Kerim’de ilmin değerinden ve öneminden bahsetmektedir. Okumalı ve okuduklarımızı düşünmeliyiz, bu hem dinen hem de vicdanen gereklidir.

Eğitimci Yazar Youtuber Araştırmacı Lütfi Şahin Allah’ın ilk emrini yerine getirmeye çalıştığını, bol bol okuyup okuduklarından sindirdiklerini kaleme alıp insanlarla paylaştığını belirtti.

Lütfi Şahin Kadıköy Belediyesine ve seslendirmeyi yapan Füsun Sibel Koral’a teşekkür ettiğini ve engelli vatandaşlarımız için güzel bir çalışma olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.