whatsapp

El ele, kol kola yürümek

SİVİL TOPLUM 31.05.2020 - 03:10, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

El ele, kol kola yürümek

Değirmenci mahallesindeki vatandaşlarımıza ve tüm şehir insanımıza korona virüs den dolayı geçmiş olsun diyoruz! Yıllardır bu şehirde hep beraber olduk, çünkü bu yaşadığımız kent hepimizin. Görüşlerimiz farklı da olsa, farklı anlayışlarımız da olsa bu şehirde hep beraber, el ele, kol kola olmalıyız, ortak aklı oluşturup, ortak aklı çalıştırmalıyız. Bu korona denen salgını ancak birlikte yeneriz. Eğer o mahalledeki insanlarımızı yalnız bırakır dışlarsak bundan da hepimiz zarar görürüz. Korona birkaç vatandaşımıza bulaştı diye yılgınlığa korkuya kapılmayalım. Hayata sımsıkı sarılalım. Şimdiye kadar bu şehirde nasıl beraber olduysak bundan sonra da güzel sağlıklı günlere doğru birlikte kol kola yürümeliyiz. Bu havayı birlikte soluyoruz. Birlikte yaşıyoruz. Bu virüsü birlikte atlatacağız. Şehri yönetenlerimizle birlikte millet olarak huzur içerisinde tek yumruk olarak tekrar eski güzel günlere doğru! Tekrar yüzlerin gülmesi dileğimizle. Seydişehir Gündem ekibi.. 

Değirmenci mahallesindeki vatandaşlarımıza ve tüm şehir insanımıza korona virüs den dolayı geçmiş olsun diyoruz!

Yıllardır bu şehirde hep beraber olduk, çünkü bu yaşadığımız kent hepimizin.

Görüşlerimiz farklı da olsa, farklı anlayışlarımız da olsa bu şehirde hep beraber, el ele, kol kola olmalıyız, ortak aklı oluşturup, ortak aklı çalıştırmalıyız. Bu korona denen salgını ancak birlikte yeneriz. Eğer o mahalledeki insanlarımızı yalnız bırakır dışlarsak bundan da hepimiz zarar görürüz.

Korona birkaç vatandaşımıza bulaştı diye yılgınlığa korkuya kapılmayalım. Hayata sımsıkı sarılalım. Şimdiye kadar bu şehirde nasıl beraber olduysak bundan sonra da güzel sağlıklı günlere doğru birlikte kol kola yürümeliyiz.

Bu havayı birlikte soluyoruz. Birlikte yaşıyoruz. Bu virüsü birlikte atlatacağız. Şehri yönetenlerimizle birlikte millet olarak huzur içerisinde tek yumruk olarak tekrar eski güzel günlere doğru! Tekrar yüzlerin gülmesi dileğimizle.

Seydişehir Gündem ekibi.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.