whatsapp

Elveda sonbahar!

SİVİL TOPLUM 21.11.2019 - 01:44, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Elveda sonbahar!

Her mevsimin kendince güzellikleri var. Sonbahar; Hüznün aşkın hayallerin umutların yüreklerde anlam bulduğu mevsimdir. Ağaçların yaprağına  elveda ettiği özüne çekilip yaprak hışırtılarının esen rüzgârla bir aşk senfonisine döndüğü mevsimdir sonbahar. Havası rüzgârı suyu bir başka olur gözler bir başka görür. Gönül kapılarının açılıp sevgilinin gelmesinin beklendiği mevsimdir. Seydişehir’de akşamları güz yelleri sert esiyor. Belki de son günlerini yaşayan ağaçların son yapraklar da düşüyor toprağa. Yeniden dirilişe hazırlanmanın uzun yolunda! Elveda sonbahar!

Her mevsimin kendince güzellikleri var.

Sonbahar; Hüznün aşkın hayallerin umutların yüreklerde anlam bulduğu mevsimdir.

Ağaçların yaprağına  elveda ettiği özüne çekilip yaprak hışırtılarının esen rüzgârla bir aşk senfonisine döndüğü mevsimdir sonbahar.

Havası rüzgârı suyu bir başka olur gözler bir başka görür. Gönül kapılarının açılıp sevgilinin gelmesinin beklendiği mevsimdir.

Seydişehir’de akşamları güz yelleri sert esiyor. Belki de son günlerini yaşayan ağaçların son yapraklar da düşüyor toprağa. Yeniden dirilişe hazırlanmanın uzun yolunda! Elveda sonbahar!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.