whatsapp

Emekli ikramiyeleri ne zaman ödenecek?

SİVİL TOPLUM 07.07.2020 - 02:14, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Emekli ikramiyeleri ne zaman ödenecek?

Milyonlarca emekli Temmuz ayının gelmesi ve zamların belli olmasıyla beraber yılın ikinci ikramiyesinin ödenme tarihini öğrenmek istiyor. MERAKLA BEKLENİYOR Kurban Bayramı için heyecanlı bekleyiş devam ederken milyonlarca emekli ve ikramiye alacak vatandaş ödeme tarihleri hakkında resmi bir açıklama yapılıp yapılmadığını merak ediyor. 3 Temmuz Cuma günü emekli ve memura yapılacak zam oranı netlik kazandı. Bayram için geri sayım devam ederken milyonlar "Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatırılacak?" sorusuna odaklandı. 27-30 TEMMUZ ARASI Mayıs'taki Ramazan Bayramı'nın ikramiyesi, Ekonomik İstikrar Kalkanı paketi kapsamında erkene çekilerek Nisan'da verilmişti. Kurban Bayramı ise 31 Temmuz-3 Ağustos tarihlerine denk geliyor. Bu doğrultuda emekliler, ödeme planında bir değişiklik yapılmazsa 27-30 Temmuz tarihleri arasında bu yılın ikinci bayram ikramiyesini alacak.

Milyonlarca emekli Temmuz ayının gelmesi ve zamların belli olmasıyla beraber yılın ikinci ikramiyesinin ödenme tarihini öğrenmek istiyor.

MERAKLA BEKLENİYOR

Kurban Bayramı için heyecanlı bekleyiş devam ederken milyonlarca emekli ve ikramiye alacak vatandaş ödeme tarihleri hakkında resmi bir açıklama yapılıp yapılmadığını merak ediyor. 3 Temmuz Cuma günü emekli ve memura yapılacak zam oranı netlik kazandı. Bayram için geri sayım devam ederken milyonlar "Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatırılacak?" sorusuna odaklandı.

27-30 TEMMUZ ARASI

Mayıs'taki Ramazan Bayramı'nın ikramiyesi, Ekonomik İstikrar Kalkanı paketi kapsamında erkene çekilerek Nisan'da verilmişti. Kurban Bayramı ise 31 Temmuz-3 Ağustos tarihlerine denk geliyor. Bu doğrultuda emekliler, ödeme planında bir değişiklik yapılmazsa 27-30 Temmuz tarihleri arasında bu yılın ikinci bayram ikramiyesini alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.