whatsapp

Emekli İşçinin Resim Sergisi

KÜLTÜR - SANAT 30.08.2018 - 12:49, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Emekli İşçinin Resim Sergisi

Seydişehir'de yaşayan Almanya'dan emekli Ramazan Erdoğan (62) resim sergisi açtı. Atatürk Caddesi'nde açtığı sergide gazetecilere açıklama yapan Erdoğan her emeklinin en az bir hobisi olması gerektiğini söyledi. Kendisinin yıllardır amatör olarak resim yaptığını ifade eden Erdoğan, şunları kaydetti: "Resim yapmayı Almanya'nın Münih şehrinde kursa katılarak öğrendim. Emekli olduktan sonra da devam ettim. Burada sergilediğim 43 adet resmi evimde yaptım. Amacım yalnızlıktan kurtulup, kabiliyetimi keşif ederek boş zamanları değerlendirmektir. Yaşama daha da bağlanmayı hedefliyorum. Ayrıca bu sergiyi 30 Ağustos Zafer Bayramında açmanın gururunu yaşıyorum. İlgiden memnunum."

Seydişehir'de yaşayan Almanya'dan emekli Ramazan Erdoğan (62) resim sergisi açtı.

Atatürk Caddesi'nde açtığı sergide gazetecilere açıklama yapan Erdoğan her emeklinin en az bir hobisi olması gerektiğini söyledi.
Kendisinin yıllardır amatör olarak resim yaptığını ifade eden Erdoğan, şunları kaydetti:
"Resim yapmayı Almanya'nın Münih şehrinde kursa katılarak öğrendim. Emekli olduktan sonra da devam ettim. Burada sergilediğim 43 adet resmi evimde yaptım. Amacım yalnızlıktan kurtulup, kabiliyetimi keşif ederek boş zamanları değerlendirmektir. Yaşama daha da bağlanmayı hedefliyorum. Ayrıca bu sergiyi 30 Ağustos Zafer Bayramında açmanın gururunu yaşıyorum. İlgiden memnunum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.