whatsapp

Emekli öğretmenlere hizmet ve şeref belgesi

EĞİTİM 26.11.2020 - 12:35, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Emekli öğretmenlere hizmet ve şeref belgesi

Konya’nın Seydişehir ilçesinde emekliye ayrılan öğretmenlere hizmet şeref belgesi verildi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gönderilen, hizmet şeref belgesi, uzun yıllardır ilçedeki çeşitli okullarda öğretmenlik ve müdürlük yapan emekliye ayrılanlara Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan tarafından şeref hizmet belgeleri takdim edildi. Kaymakam Erdoğan, bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı öğretmenlere teşekkür ederek, "Bakanlığımız tarafından şahsınıza verilen 'Hizmet Şeref Belgesini' sizlere takdim etmekten dolayı memnuniyetimi ifade ediyorum. Sizler bizim için her zaman değerlisiniz. Yetiştirdiğiniz öğrencileriniz sizleri devamlı sevgi ve saygıyla anacaklardır. Çünkü sizler yüz akıyla çalıştınız ve emekli olma şerefine erdiniz. Bundan sonraki hayatınızda da sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir ömür diliyorum." ifadelerini kullandı.

Konya’nın Seydişehir ilçesinde emekliye ayrılan öğretmenlere hizmet şeref belgesi verildi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gönderilen, hizmet şeref belgesi, uzun yıllardır ilçedeki çeşitli okullarda öğretmenlik ve müdürlük yapan emekliye ayrılanlara Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan tarafından şeref hizmet belgeleri takdim edildi.

Kaymakam Erdoğan, bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı öğretmenlere teşekkür ederek, "Bakanlığımız tarafından şahsınıza verilen 'Hizmet Şeref Belgesini' sizlere takdim etmekten dolayı memnuniyetimi ifade ediyorum. Sizler bizim için her zaman değerlisiniz. Yetiştirdiğiniz öğrencileriniz sizleri devamlı sevgi ve saygıyla anacaklardır. Çünkü sizler yüz akıyla çalıştınız ve emekli olma şerefine erdiniz. Bundan sonraki hayatınızda da sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir ömür diliyorum." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.