whatsapp

Emlak danışmanlığı kursuna yoğun ilgi

EĞİTİM 23.02.2017 - 09:45, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Emlak danışmanlığı kursuna yoğun ilgi

Seydişehir Halk Eğitim Müdürlüğü (HEM)tarafından açılan emlak danışmanlığı kursu büyük ilgi gördü.
Hafta içi Merkez İlk Okulunda açılan kursun 200 saat süreceğini belirten HEM kurs eğitmeni Mehmet Akyol, yaptığı açıklamada emlak kiralama, emlak alım satımı, emlak belediye işleri, emlak noter işleri, emlak vergi dairesi işleri, halkla ilişkiler, Tapu işleri, hukuk, kadastro, şehir planlaması iş organizasyonu gibi konularında 60 kişinin eğitim alacağını söyledi. Kursu ziyaret eden HEM Müdürü Mehmet Borazan, “ Seydişehir’de inşaat sektörü hızla ilerliyor ve buna bağlı olarak da hızlı bir emlak alım satımı, yaşanıyor. Buna bağlı olarak emlak  büroları açılıyor. Bu işin daha bilinçli yapılması için eğitimini almak şart.  Burada bir binanın nasıl yapıldığından tapudaki işlemlere kadar her şey öğretilecek ”dedi. 
Seydişehir Halk Eğitim Müdürlüğü (HEM)tarafından açılan emlak danışmanlığı kursu büyük ilgi gördü.

Hafta içi Merkez İlk Okulunda açılan kursun 200 saat süreceğini belirten HEM kurs eğitmeni Mehmet Akyol, yaptığı açıklamada emlak kiralama, emlak alım satımı, emlak belediye işleri, emlak noter işleri, emlak vergi dairesi işleri, halkla ilişkiler, Tapu işleri, hukuk, kadastro, şehir planlaması iş organizasyonu gibi konularında 60 kişinin eğitim alacağını söyledi.

Kursu ziyaret eden HEM Müdürü Mehmet Borazan, “ Seydişehir’de inşaat sektörü hızla ilerliyor ve buna bağlı olarak da hızlı bir emlak alım satımı, yaşanıyor. Buna bağlı olarak emlak  büroları açılıyor. Bu işin daha bilinçli yapılması için eğitimini almak şart.  Burada bir binanın nasıl yapıldığından tapudaki işlemlere kadar her şey öğretilecek ”dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.