whatsapp

Emniyet Amiri Ekizer Seydişehir’de toprağa verildi

YAŞAM 05.02.2017 - 17:27, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Emniyet Amiri Ekizer Seydişehir’de toprağa verildi

Konya İl Emniyet Müdürlüğünde görevli Emniyet Amiri Dinnur Emre Ekizer, Memleketi Seydişehir’de toprağa verildi.
Konya’daki evinde vefat eden Emniyet Amiri Dinnur Emre Ekizer, Seydişehir’de Seyyid Harun Camiinde öğleyin kılınan namazın ardından Akyol mezarlığına defnedildi. Evli olan Ekizer bir kız babasıydı. Cenazesine, Kaymakam Aydın Erdoğan, İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, SÜ Rektör Prof Dr Mustafa Şahin, Askeri Efkan, çok sayıda meslektaşı ve vatandaşlar katıldı.
Konya İl Emniyet Müdürlüğünde görevli Emniyet Amiri Dinnur Emre Ekizer, Memleketi Seydişehir’de toprağa verildi.

Konya’daki evinde vefat eden Emniyet Amiri Dinnur Emre Ekizer, Seydişehir’de Seyyid Harun Camiinde öğleyin kılınan namazın ardından Akyol mezarlığına defnedildi. Evli olan Ekizer bir kız babasıydı.

Cenazesine, Kaymakam Aydın Erdoğan, İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, SÜ Rektör Prof Dr Mustafa Şahin, Askeri Efkan, çok sayıda meslektaşı ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.