whatsapp

Emniyet bünyesindeki bekçilere eğitim verildi

17.06.2020 - 15:28, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Emniyet bünyesindeki bekçilere eğitim verildi

Seydişehir Emniyet Müdürlüğü tarafından ilçede görev yapan yeni yetkilerle donatılan çarşı ve mahalle bekçilerine hizmet içi eğitim verildi. Emniyet Müdürü Kasım Özdemir nezaretinde 30 çarşı ve mahalle bekçisine hizmet içi eğitim verilen emniyet müdürlüğü salonunda sosyal mesafe kurallarına uyulduğu görüldü. Verilen eğitimde atama ve adaylık süreçleri, özlük hakları, görev, yetki ve sorumlulukları hakkında bilgiler verildiği öğrenildi.

Seydişehir Emniyet Müdürlüğü tarafından ilçede görev yapan yeni yetkilerle donatılan çarşı ve mahalle bekçilerine hizmet içi eğitim verildi.

Emniyet Müdürü Kasım Özdemir nezaretinde 30 çarşı ve mahalle bekçisine hizmet içi eğitim verilen emniyet müdürlüğü salonunda sosyal mesafe kurallarına uyulduğu görüldü.

Verilen eğitimde atama ve adaylık süreçleri, özlük hakları, görev, yetki ve sorumlulukları hakkında bilgiler verildiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.