whatsapp

Emniyet Müdürlüğünde huzur toplantısı

ASAYİŞ 13.12.2018 - 13:18, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Emniyet Müdürlüğünde huzur toplantısı

Kaymakam Aydın Erdoğan başkanlığınıda Seydişehir Emniyet Müdürlüğünde huzur toplantısı yapıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğünde toplantıda bir araya gelen  Kaymakam Aydın Erdoğan, Başsavcı İzzet Kardoğan, Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca Seydişehir halkının can ve mal güvenliğinin en üst seviyede tutularak huzur ortamının sağlanması, muhtemel olabilecek suçların önlenmesi, okul önlerinde öğrencilerin güvenliğinin sağlanması için önlemlerin artırılması ve uyuşturucu ile mücadelenin daha etkin yapılması konuşuldu.

Kaymakam Aydın Erdoğan başkanlığınıda Seydişehir Emniyet Müdürlüğünde huzur toplantısı yapıldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğünde toplantıda bir araya gelen  Kaymakam Aydın Erdoğan, Başsavcı İzzet Kardoğan, Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca Seydişehir halkının can ve mal güvenliğinin en üst seviyede tutularak huzur ortamının sağlanması, muhtemel olabilecek suçların önlenmesi, okul önlerinde öğrencilerin güvenliğinin sağlanması için önlemlerin artırılması ve uyuşturucu ile mücadelenin daha etkin yapılması konuşuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.