whatsapp

Emniyet Müdürlüğünden ‘Evde kal’ çağrısı!

ASAYİŞ 17.04.2020 - 18:18, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Emniyet Müdürlüğünden ‘Evde kal’ çağrısı!

Seydişehir Emniyet Müdürlüğü, korona virüs nedeniyle vatandaşların evde kalmalarını istedi. Bakanlığın 2 gün evde kalın çağrısına vatandaşların uymalarını belirten Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, ‘’Sevgili hemşerilerim, Korona virüs salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu tehlike büyüktür. Sosyal izolasyonu temin, sosyal mesafeyi koruma ve yayılım hızını kontrol altında tutmak amacıyla 17 Nisan saat 24.00 ila 19 Nisan saat 24.00 arasında vatandaşlarımızın sokağa çıkmalarının yasaklandığı hatırlatırız. Polis geçmişte olduğu gibi sizlerin can ve mal güvenliği için sizlerin yanındadır. Sizler rahat olun. Bizler, sizler için varız. Evde hayat var. Zorunlu olmadıkça lütfen evi terk etmeyin. Evde aile, sevgi, huzur, sağlık var. Sizler bizim için değerlisiniz." ifadelerini kullandı.

Seydişehir Emniyet Müdürlüğü, korona virüs nedeniyle vatandaşların evde kalmalarını istedi.

Bakanlığın 2 gün evde kalın çağrısına vatandaşların uymalarını belirten Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, ‘’Sevgili hemşerilerim, Korona virüs salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu tehlike büyüktür. Sosyal izolasyonu temin, sosyal mesafeyi koruma ve yayılım hızını kontrol altında tutmak amacıyla 17 Nisan saat 24.00 ila 19 Nisan saat 24.00 arasında vatandaşlarımızın sokağa çıkmalarının yasaklandığı hatırlatırız. Polis geçmişte olduğu gibi sizlerin can ve mal güvenliği için sizlerin yanındadır. Sizler rahat olun. Bizler, sizler için varız. Evde hayat var. Zorunlu olmadıkça lütfen evi terk etmeyin. Evde aile, sevgi, huzur, sağlık var. Sizler bizim için değerlisiniz." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.