whatsapp

Emniyet müdürü Özdemir’den buruk veda

ASAYİŞ 27.07.2020 - 13:09, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Emniyet müdürü Özdemir’den buruk veda

Seydişehir Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, Seydişehir ve Seydişehirlileri çok sevdiğini belirtti. Konya Karatay ilçesine emniyet müdür yardımcısı olarak tayini çıkan Seydişehir Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, kendisini ziyarete gelen gazetecilere açıklamalarda bulunarak, 4.5 yıl görev yaptığı ilçede kendisini sevdirmenin nedenini aynı bölgenin insanı olmaya bağladı. Özdemir, duygularını gazetecilerle şöyle paylaştı. "Çok sevdiğim ve sevildiğim ilçemden görevimden ayrılıyorum. Görev yaptığım 4.5 yıl içerisinde herkesi çok sevdim. Tayinim çıktıktan sonra yaptığım veda ziyaretlerinde aldığım olumlu tepkilerden ve yine bu ziyaretler sırasında öğrendiğim, sevgimin tek taraflı olmadığını öğrenmem beni çok duygulandırdı. Ereğlili olmam nedeniyle hiç yabancılık çekmediğim Seydişehirli hemşerilerime kısa süreliğine de olsa hizmet etme fırsatı yakaladığım için çok mutluyum. Bu süre içinde hakkımın geçtiği hemşerim veya meslektaşım varsa, hakkımı helal ediyorum. Bana hakkı geçmiş olanların da bana haklarını helal ederlerse ziyadesiyle memnun olurum" diye konuştu. Gazetecilerden Seydişehir Gündem haberin sahibi Enver Haykır, Seydişehir Postası gazetesi sahibi Zeki Erman, Sayın Özdemir’e ilçeye hizmetlerinden dolayı teşekkür etti ve yeni görev yerinde başarılar diledi.

Seydişehir Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, Seydişehir ve Seydişehirlileri çok sevdiğini belirtti.

Konya Karatay ilçesine emniyet müdür yardımcısı olarak tayini çıkan Seydişehir Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, kendisini ziyarete gelen gazetecilere açıklamalarda bulunarak, 4.5 yıl görev yaptığı ilçede kendisini sevdirmenin nedenini aynı bölgenin insanı olmaya bağladı.

Özdemir, duygularını gazetecilerle şöyle paylaştı. "Çok sevdiğim ve sevildiğim ilçemden görevimden ayrılıyorum. Görev yaptığım 4.5 yıl içerisinde herkesi çok sevdim. Tayinim çıktıktan sonra yaptığım veda ziyaretlerinde aldığım olumlu tepkilerden ve yine bu ziyaretler sırasında öğrendiğim, sevgimin tek taraflı olmadığını öğrenmem beni çok duygulandırdı.

Ereğlili olmam nedeniyle hiç yabancılık çekmediğim Seydişehirli hemşerilerime kısa süreliğine de olsa hizmet etme fırsatı yakaladığım için çok mutluyum. Bu süre içinde hakkımın geçtiği hemşerim veya meslektaşım varsa, hakkımı helal ediyorum. Bana hakkı geçmiş olanların da bana haklarını helal ederlerse ziyadesiyle memnun olurum" diye konuştu.

Gazetecilerden Seydişehir Gündem haberin sahibi Enver Haykır, Seydişehir Postası gazetesi sahibi Zeki Erman, Sayın Özdemir’e ilçeye hizmetlerinden dolayı teşekkür etti ve yeni görev yerinde başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.