whatsapp

Emniyet Müdürü Özdemir, kontrol noktalarını denetledi

ASAYİŞ 05.06.2020 - 17:45, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Emniyet Müdürü Özdemir, kontrol noktalarını denetledi

Seydişehir İlçe Emniyet Müdürü kasım Özdemir, Değirmenci mahallesinde 10 tane sokaktaki polis kontrol noktalarını denetledi. Kontrol noktalarında görev yapan personellerden bilgi alan Kasım Özdemir, alınan tedbirlerin ve kurallara riayet etmenin olumlu dönüşü olduğunu ifade etti. Özdemir, "Değirmenci mahallesindeki vatandaşlarımızın korona tedbirleri konusunda gösterecekleri hassasiyet toplumumuz için çok önemli bu durum pandemi sürecinde de güzel neticeleri beraberinde getirir. Korona virüsün toplum sağlığı açısından oluşturduğu riski yönetebilmek adına sosyal izolasyon hayati derecede önemlidir. Bu nedenle hıfzıssıhha kurulunca alınan kararla mahalle içerisine ve dışına giriş çıkışlar kapatılmıştır. Karantina uygulaması sürecinde arkadaşlarımız 24 saat boyunca gece gündüz demeden görev yapıyorlar. Ama asıl olan buradaki vatandaşlarımızın kendi öz denetimleridir. Tedbir kurallarına uyalım bu süreçte evlerimizde kalalım" dedi.

Seydişehir İlçe Emniyet Müdürü kasım Özdemir, Değirmenci mahallesinde 10 tane sokaktaki polis kontrol noktalarını denetledi.

Kontrol noktalarında görev yapan personellerden bilgi alan Kasım Özdemir, alınan tedbirlerin ve kurallara riayet etmenin olumlu dönüşü olduğunu ifade etti.

Özdemir, "Değirmenci mahallesindeki vatandaşlarımızın korona tedbirleri konusunda gösterecekleri hassasiyet toplumumuz için çok önemli bu durum pandemi sürecinde de güzel neticeleri beraberinde getirir. Korona virüsün toplum sağlığı açısından oluşturduğu riski yönetebilmek adına sosyal izolasyon hayati derecede önemlidir. Bu nedenle hıfzıssıhha kurulunca alınan kararla mahalle içerisine ve dışına giriş çıkışlar kapatılmıştır. Karantina uygulaması sürecinde arkadaşlarımız 24 saat boyunca gece gündüz demeden görev yapıyorlar. Ama asıl olan buradaki vatandaşlarımızın kendi öz denetimleridir. Tedbir kurallarına uyalım bu süreçte evlerimizde kalalım" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.