whatsapp

Emniyet müdüründen yerel basına ziyaret

GÜNDEM 20.08.2020 - 18:03, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Emniyet müdüründen yerel basına ziyaret

Seydişehir  Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı  Seydişehihaber Merkezini ziyaret  etti. Ziyarette Seydisehir haber Genel yayın yönetmeni Fahri Kubilay  Haber Müdürü İsmail Sünbül  Seydisehir gündem  haber  sitesi sahibi  Enver Haykır  ile    birlikte  bir süre sohbet etti. Nezaket  Ziyaretinde   bulunan  Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı  yerel basının  olayların doğru aktarılmasında   büyük sorumluluk üstlendiğini ifade   etti.  Yerel  basın Üyeleride  Seydişehirin huzur ve güvenli konusundaki düşünceleri Emniyet  Müdürü ile   paylaşarak  Seydişehirhirin  Güvenliği ve Huzuru için her zaman Emniyet Teşkilatına   destek    olduklarını  ve olacaklarını  ifade ettiler.

Seydişehir  Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı  Seydişehihaber Merkezini ziyaret  etti.

Ziyarette Seydisehir haber Genel yayın yönetmeni Fahri Kubilay  Haber Müdürü İsmail Sünbül  Seydisehir gündem  haber  sitesi sahibi  Enver Haykır  ile    birlikte  bir süre sohbet etti.

Nezaket  Ziyaretinde   bulunan  Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı  yerel basının  olayların doğru aktarılmasında   büyük sorumluluk üstlendiğini ifade   etti. 

Yerel  basın Üyeleride  Seydişehirin huzur ve güvenli konusundaki düşünceleri Emniyet  Müdürü ile   paylaşarak  Seydişehirhirin  Güvenliği ve Huzuru için her zaman Emniyet Teşkilatına   destek    olduklarını  ve olacaklarını  ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.