whatsapp

Endüstri meslek lisesine talep arttı

EĞİTİM 11.08.2020 - 16:56, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Endüstri meslek lisesine talep arttı

Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine bu yıl öğrenci kayıtlarında, geçen yıla göre 120 artış olduğu öğrenildi. Değişen idari kadrosuyla ve deneyimli kadrolu öğretmenleriyle, müthiş bir başarı ivmesi yakaladığı gözlemlendi. Akademik hedefin yanında, nitelikli ara eleman yetiştiren okul, özel sektörlerle yapmış olduğu istihdam ve burs anlaşmalarıyla da dikkat çekiyor. Ayrıca ülkemizde atölye imkânları olarak üst seviyelerde olan okulun, atölyelerinin daha da modern imkânlara kavuşması için, donatım güçlendirme çalışmalarının devam ettiği biliniyor. Sahip olmak istediğiniz çocuğa göre değil, sahip olduğunuz çocuğa göre okul tercihinde bulunun, çağrısına velilerden olumlu geri dönüş alındığı görülüyor. Ara eleman değil, aranan eleman olmayı tercih eden ve benimseyen öğrencilerin, geçtiğimiz yıl, ahilik kültürü ile ahlaklanarak hiçbir disiplin olayına karışmadıkları da bilinenler arasında. Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi; Elektrik-Elektronik, Makine, Bilişim, Metal, Kimya, Motor ve Mobilya Dekorasyon alanlarında eğitim veriyor. Okul tercih kodu: 61406

Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine bu yıl öğrenci kayıtlarında, geçen yıla göre 120 artış olduğu öğrenildi.

Değişen idari kadrosuyla ve deneyimli kadrolu öğretmenleriyle, müthiş bir başarı ivmesi yakaladığı gözlemlendi.

Akademik hedefin yanında, nitelikli ara eleman yetiştiren okul, özel sektörlerle yapmış olduğu istihdam ve burs anlaşmalarıyla da dikkat çekiyor. Ayrıca ülkemizde atölye imkânları olarak üst seviyelerde olan okulun, atölyelerinin daha da modern imkânlara kavuşması için, donatım güçlendirme çalışmalarının devam ettiği biliniyor. Sahip olmak istediğiniz çocuğa göre değil, sahip olduğunuz çocuğa göre okul tercihinde bulunun, çağrısına velilerden olumlu geri dönüş alındığı görülüyor.

Ara eleman değil, aranan eleman olmayı tercih eden ve benimseyen öğrencilerin, geçtiğimiz yıl, ahilik kültürü ile ahlaklanarak hiçbir disiplin olayına karışmadıkları da bilinenler arasında.

Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi; Elektrik-Elektronik, Makine, Bilişim, Metal, Kimya, Motor ve Mobilya Dekorasyon alanlarında eğitim veriyor.

Okul tercih kodu: 61406

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.