whatsapp

Erasmus+ Projesi ile Portekiz’e gittiler

EĞİTİM 24.05.2019 - 21:45, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Erasmus+ Projesi ile Portekiz’e gittiler

Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden bir grup öğrenci ve öğretmen Erasmus+projesi kapsamında Portekiz'e gitti. Okul müdürü Sedat Vural, hazırladıkları "Cnc Katı Modelleme Ve Plc Ünite Kont ol " projesinin Avrupa birliği Bakanlığı, Erasmus+ Programı Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği çerçevesinde kabul edildiğini söyledi. AB bütçeli projenin ilk etabında 3 öğretmen ile 9 öğrenciyi Portekiz'e gönderdiklerini belirten Vural, öğrencilerin 15 gün eğitim alacaklarını kaydetti. Proje kapsamında alacakları eğitimle öğrencilerin ufkunun açılacağını belirten Sedat Vural,  "Öğrencilerimiz bu sayede yerinde staj eğitimi yapma fırsatı bulacaklar. Ayrıca boş kalan zamanlarda tarihi bir şehir olan Prag ve çevresindeki tarihi ve turistik yerleri görme imkânı elde edecekler. Desteklerinden dolayı Kaymakamımız Aydın Erdoğan, Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve projenin hayata geçmesine vesile olan öğretmenlere teşekkür ederim." dedi.

Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden bir grup öğrenci ve öğretmen Erasmus+projesi kapsamında Portekiz'e gitti.

Okul müdürü Sedat Vural, hazırladıkları "Cnc Katı Modelleme Ve Plc Ünite Kont ol " projesinin Avrupa birliği Bakanlığı, Erasmus+ Programı Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği çerçevesinde kabul edildiğini söyledi.

AB bütçeli projenin ilk etabında 3 öğretmen ile 9 öğrenciyi Portekiz'e gönderdiklerini belirten Vural, öğrencilerin 15 gün eğitim alacaklarını kaydetti.

Proje kapsamında alacakları eğitimle öğrencilerin ufkunun açılacağını belirten Sedat Vural,  "Öğrencilerimiz bu sayede yerinde staj eğitimi yapma fırsatı bulacaklar. Ayrıca boş kalan zamanlarda tarihi bir şehir olan Prag ve çevresindeki tarihi ve turistik yerleri görme imkânı elde edecekler. Desteklerinden dolayı Kaymakamımız Aydın Erdoğan, Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve projenin hayata geçmesine vesile olan öğretmenlere teşekkür ederim." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.