whatsapp

Erdoğan, Bostanderede karantina tedbirlerini denetledi

SİVİL TOPLUM 11.02.2021 - 01:27, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Erdoğan, Bostanderede karantina tedbirlerini denetledi

Konya’nın Seydişehir ilçesi Kaymakamı Aydın Erdoğan, Covid 19 mutasyon vakalarının görülmesi üzerine karantinaya alınan Bostandere mahallesini yerinde inceledi. Kaymakam Aydın Erdoğan, İlçe Jandarma Komutanı Tğm. Salih Yahya Koca ile birlikte karantinaya alınan Bostandere Mahallesini ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Osman Koca’ya geçmiş olsun dileklerini sunarak, karantina tedbirleri hakkında bilgi aldı. Erdoğan, “Zamanında aldığımız ve yerinde önlemlerle, vatandaşlarımızın da kurallara tam uymasıyla Allah’ın izni ile en kısa zamanda sağlıklı günlere dönüleceğine inancımın tam olduğunu belirtmek isterim. Mahallemizde çiftçilik  ve hayvancılık  yapan vatandaşlarımız   faaliyetlerini   belgelemek  şartı ile  karantina   kapsamı  dışında  tutulurken Ketenli  bölgesinden  gelen  araçlar ise  Mahallede   durmadan  geçecek şekilde   yolu  kullana bilecekler. Ayrıca anonslarla evlerinden çıkmamaları konusunda uyarılıyor. Filyasyon ekiplerimiz çalışmalarını sürdürürken pandemi koordinatörlüğünce de vatandaşları bilgilendiriyor. Mahallesinde ikamet eden vatandaşlarımızın karantina önlemleri süresince temel ihtiyaçlarının, Kaymakamlık pandemi koordinatörlüğü ve Belediye ekiplerince sağlanacak.’’ diye konuştu.

Konya’nın Seydişehir ilçesi Kaymakamı Aydın Erdoğan, Covid 19 mutasyon vakalarının görülmesi üzerine karantinaya alınan Bostandere mahallesini yerinde inceledi.

Kaymakam Aydın Erdoğan, İlçe Jandarma Komutanı Tğm. Salih Yahya Koca ile birlikte karantinaya alınan Bostandere Mahallesini ziyaret etti.

Mahalle Muhtarı Osman Koca’ya geçmiş olsun dileklerini sunarak, karantina tedbirleri hakkında bilgi aldı.
Erdoğan, “Zamanında aldığımız ve yerinde önlemlerle, vatandaşlarımızın da kurallara tam uymasıyla Allah’ın izni ile en kısa zamanda sağlıklı günlere dönüleceğine inancımın tam olduğunu belirtmek isterim. Mahallemizde çiftçilik  ve hayvancılık  yapan vatandaşlarımız   faaliyetlerini   belgelemek  şartı ile  karantina   kapsamı  dışında  tutulurken Ketenli  bölgesinden  gelen  araçlar ise  Mahallede   durmadan  geçecek şekilde   yolu  kullana bilecekler.

Ayrıca anonslarla evlerinden çıkmamaları konusunda uyarılıyor. Filyasyon ekiplerimiz çalışmalarını sürdürürken pandemi koordinatörlüğünce de vatandaşları bilgilendiriyor. Mahallesinde ikamet eden vatandaşlarımızın karantina önlemleri süresince temel ihtiyaçlarının, Kaymakamlık pandemi koordinatörlüğü ve Belediye ekiplerince sağlanacak.’’ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.