whatsapp

Esnaf odası hizmetlerine devam ediyor

SİVİL TOPLUM 16.03.2020 - 14:05, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Esnaf odası hizmetlerine devam ediyor

Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası, üyelerinin yararlanabileceği bütün hizmetleri ayağına getirmeye devam ediyor. Konu hakkında bilgi veren Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar oda Başkanı İbrahim Aypar; ‘’ Sorumluluk projelerimize uygun olarak, üyelerimizin şu sıkıntılı dönemlerinde hem ekonomik ve hem de kültürel anlamda, motive etmek, finansla buluşturmak ve hizmet içi eğitimlerini sağlayarak, uygulamada üyelerimize gerekli her türlü belge ve sertifika teminini şehrimize getirerek, onları sair masraf ve zaman kayıplarının önüne geçmiş oluyoruz. 5544 sayılı kanuna göre “Tehlikeli ve çok tehlikeli işlerden olup, Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından standardı yayımlanan ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca çıkarılacak tebliğlerde belirtilen mesleklerde, tebliğlerin yayım tarihinden itibaren on iki ay sonra Mesleki Yeterlilik Kurumu Kanununda düzenlenen esaslara göre Mesleki Yeterlilik Belgesine sahip olmayan kişiler çalıştırılamayacaktır. İkinci grup sınavlarda, Emlakçılık ile Galericilik mesleğinde daha önce belge alamamış esnaflarımız yararlanmıştır. Dünyayı ve yurdumuzu tehdit eden ‘’CORONAVİRÜS’’ salgınından dolayı bir müddet ara verilse bile, ilerleyen tarihlerde,  Diğer mesleklere ait yeterlilik belgeleri için, odamızda sınav açmaya ve belge vermeye devam edeceğiz. Sınavlara katılan ve belge alan üyelerimize hayırlı olsun. Dedi.

Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası, üyelerinin yararlanabileceği bütün hizmetleri ayağına getirmeye devam ediyor.

Konu hakkında bilgi veren Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar oda Başkanı İbrahim Aypar; ‘’ Sorumluluk projelerimize uygun olarak, üyelerimizin şu sıkıntılı dönemlerinde hem ekonomik ve hem de kültürel anlamda, motive etmek, finansla buluşturmak ve hizmet içi eğitimlerini sağlayarak, uygulamada üyelerimize gerekli her türlü belge ve sertifika teminini şehrimize getirerek, onları sair masraf ve zaman kayıplarının önüne geçmiş oluyoruz.

5544 sayılı kanuna göre “Tehlikeli ve çok tehlikeli işlerden olup, Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından standardı yayımlanan ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca çıkarılacak tebliğlerde belirtilen mesleklerde, tebliğlerin yayım tarihinden itibaren on iki ay sonra Mesleki Yeterlilik Kurumu Kanununda düzenlenen esaslara göre Mesleki Yeterlilik Belgesine sahip olmayan kişiler çalıştırılamayacaktır. İkinci grup sınavlarda, Emlakçılık ile Galericilik mesleğinde daha önce belge alamamış esnaflarımız yararlanmıştır. Dünyayı ve yurdumuzu tehdit eden ‘’CORONAVİRÜS’’ salgınından dolayı bir müddet ara verilse bile, ilerleyen tarihlerde,  Diğer mesleklere ait yeterlilik belgeleri için, odamızda sınav açmaya ve belge vermeye devam edeceğiz. Sınavlara katılan ve belge alan üyelerimize hayırlı olsun. Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.