whatsapp

Esnaf odasından açıklama

SİVİL TOPLUM 08.01.2019 - 11:59, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Esnaf odasından açıklama

Her Türlü Sicil İşlemleri, Seydişehir Esnaf Ve Sanatkârlar Odasında Ayda Bir Değil Her gün Yapılabilecek. BAĞ-KUR Primleri, Oda Aidatları Ve Diğer Harçlara Yapılan Zamlar Kaldırılsın. Seydişehir esnaf ve sanatkârlar odasında, her ayın son Perşembe günleri yapılmakta olan sicil kayıt, terk, vize ve her türlü sicil değişiklik işlemleri bundan böyle her gün Seydişehir de yapılmaya devam edilecek. Konu ile alakalı açıklama Başkanı İbrahim Aypar tarafından yapıldı. Açıklamada; 2010 yılında göreve geldiğimizde, Esnaf ve Sanatkârımız sicil ile alakalı işlemleri için, Vilayete gidip gelmek zorunda idi. Oda olarak yaptığımız girişimlerde Odalar Birlik Başkanlığımız tarafında sicil memuru görevlendirilerek ayda bir defa ilçemize gelerek hizmetlerimizi yerinde yapıyorduk. Hem tasarruf etmek ve hem de tüm işlemleri ayda bir güne sıkıştırmak yerine Birliğimiz ile yapılan çalışma neticesinde 01.01.2019 tarihinden itibaren esnafımız, mesai saatleri içerisinde odamıza gelerek her türlü işini görebilecektir. Yapılan bu faydalı hizmetten dolayı Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birlik yönetimine teşekkür ediyoruz. Dedi.   Esnaf Odası Başkanı İbrahim Aypar Ayrıca; 01.01.2019 tarihinden itibaren geçerli olan ve Hükümetimizce açıklanan Asgari ücrete yapılan 25.94 lük zammın Esnaf ve Sanatkârımızın ödemekte olduğu Bağ Kur primleri, Oda aidat ücreti ve değişik hizmetlerdeki harçlara da uygulanacak olmasından dolayı sıkıntılı olduklarını ifade etti. Şu anda esnafımızın zorlanarak 598,70 TL olarak yatırılan Bağ kur primleri gelen zam ile 863 TL ye ulaşacaktır. Ekonomik sıkıntıyı en fazla hisseden ve piyasaların tamamen durduğu süreçte esnafımızın primin ve diğer ödemelerin yapılabilmesi imkânsızdır. Hükümetimizin prim ve aidatlara yapılan zammın kaldırılmasını, ekonomik anlamda zorda olan küçük Esnaf ve Sanatkârın finans yönünden de rahatlatılmasını arzu ediyoruz. Dedi.

Her Türlü Sicil İşlemleri, Seydişehir Esnaf Ve Sanatkârlar Odasında Ayda Bir Değil Her gün Yapılabilecek.

BAĞ-KUR Primleri, Oda Aidatları Ve Diğer Harçlara Yapılan Zamlar Kaldırılsın.

Seydişehir esnaf ve sanatkârlar odasında, her ayın son Perşembe günleri yapılmakta olan sicil kayıt, terk, vize ve her türlü sicil değişiklik işlemleri bundan böyle her gün Seydişehir de yapılmaya devam edilecek.

Konu ile alakalı açıklama Başkanı İbrahim Aypar tarafından yapıldı. Açıklamada; 2010 yılında göreve geldiğimizde, Esnaf ve Sanatkârımız sicil ile alakalı işlemleri için, Vilayete gidip gelmek zorunda idi. Oda olarak yaptığımız girişimlerde Odalar Birlik Başkanlığımız tarafında sicil memuru görevlendirilerek ayda bir defa ilçemize gelerek hizmetlerimizi yerinde yapıyorduk.

Hem tasarruf etmek ve hem de tüm işlemleri ayda bir güne sıkıştırmak yerine Birliğimiz ile yapılan çalışma neticesinde 01.01.2019 tarihinden itibaren esnafımız, mesai saatleri içerisinde odamıza gelerek her türlü işini görebilecektir. Yapılan bu faydalı hizmetten dolayı Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birlik yönetimine teşekkür ediyoruz. Dedi.  

Esnaf Odası Başkanı İbrahim Aypar Ayrıca; 01.01.2019 tarihinden itibaren geçerli olan ve Hükümetimizce açıklanan Asgari ücrete yapılan 25.94 lük zammın Esnaf ve Sanatkârımızın ödemekte olduğu Bağ Kur primleri, Oda aidat ücreti ve değişik hizmetlerdeki harçlara da uygulanacak olmasından dolayı sıkıntılı olduklarını ifade etti. Şu anda esnafımızın zorlanarak 598,70 TL olarak yatırılan Bağ kur primleri gelen zam ile 863 TL ye ulaşacaktır. Ekonomik sıkıntıyı en fazla hisseden ve piyasaların tamamen durduğu süreçte esnafımızın primin ve diğer ödemelerin yapılabilmesi imkânsızdır.

Hükümetimizin prim ve aidatlara yapılan zammın kaldırılmasını, ekonomik anlamda zorda olan küçük Esnaf ve Sanatkârın finans yönünden de rahatlatılmasını arzu ediyoruz. Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.