whatsapp

Esnaf odasından davet

SİVİL TOPLUM 10.03.2020 - 14:21, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Esnaf odasından davet

Seydişehir esnaf odası başkanı İbrahim Aypar, İdlip de şehit edilen askerler için, ilçenin sekiz ayrı bölgesinde helva ikramı yapacak. Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak; 13 Mart Cuma günü cuma namazına müteakip; Hatim Duasının ardından, Seyit Harun, Sof Hane, Muallim Hane, Hüdaverdi, Marangozlar, Oto sanayi, camileri ve Eski garaj meydanında, helva ikramı gerçekleştirecek. Programımıza tüm halk ve esnaflar davetlidir.

Seydişehir esnaf odası başkanı İbrahim Aypar, İdlip de şehit edilen askerler için, ilçenin sekiz ayrı bölgesinde helva ikramı yapacak.

Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak; 13 Mart Cuma günü cuma namazına müteakip; Hatim Duasının ardından, Seyit Harun, Sof Hane, Muallim Hane, Hüdaverdi, Marangozlar, Oto sanayi, camileri ve Eski garaj meydanında, helva ikramı gerçekleştirecek. Programımıza tüm halk ve esnaflar davetlidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.