whatsapp

Esnaf odasından üyelerine sağlık hizmeti

SİVİL TOPLUM 07.02.2019 - 14:59, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Esnaf odasından üyelerine sağlık hizmeti

Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliğine bağlı tüm odalar adına, sağlık alanında esnaflara yönelik yeni anlaşmalar yapıldı. Konu ile ilgili açıklama Oda Başkanı İbrahim Aypar tarafından yapıldı. Açıklamada; daha önce Özel Medicana, Özel Medova, Özel Fizikon, Dünya Göz, Özel Akademi Konya, Özel akademi Meram ve Özel Hospital Hasteneleri ile yapılan anlaşmalar devam ederken bu defada Özel Farabi, Özel Selçuklu, Özel Büyük şehir ve Kızılay Hastaneleri ile Konya Esnaf Sanatkârlar Odalar Birliğince tüm Odalar adına yeni anlaşma yapıldı. Ekonomik manada zor bir süreçten geçen esnaf ve sanatkâr camiamıza ve oda üyelerimize yönelik yapılan bu çalışmanın, esnafımıza kolaylık getireceğini ve sağlık yönünden yeni imkân açacağına inanıyoruz. Dedi. Üyelerimize yönelik yapılan bu anlaşmada emekleri geçen Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odalar birliği Başkan ve Yönetim Kurulu ile Tüm oda Yöneticilerimize teşekkür ederiz. Bu hizmetin, esnaf ve üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. dedi.

Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliğine bağlı tüm odalar adına, sağlık alanında esnaflara yönelik yeni anlaşmalar yapıldı.

Konu ile ilgili açıklama Oda Başkanı İbrahim Aypar tarafından yapıldı. Açıklamada; daha önce Özel Medicana, Özel Medova, Özel Fizikon, Dünya Göz, Özel Akademi Konya, Özel akademi Meram ve Özel Hospital Hasteneleri ile yapılan anlaşmalar devam ederken bu defada Özel Farabi, Özel Selçuklu, Özel Büyük şehir ve Kızılay Hastaneleri ile Konya Esnaf Sanatkârlar Odalar Birliğince tüm Odalar adına yeni anlaşma yapıldı.

Ekonomik manada zor bir süreçten geçen esnaf ve sanatkâr camiamıza ve oda üyelerimize yönelik yapılan bu çalışmanın, esnafımıza kolaylık getireceğini ve sağlık yönünden yeni imkân açacağına inanıyoruz. Dedi.

Üyelerimize yönelik yapılan bu anlaşmada emekleri geçen Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odalar birliği Başkan ve Yönetim Kurulu ile Tüm oda Yöneticilerimize teşekkür ederiz. Bu hizmetin, esnaf ve üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.