whatsapp

Esnaf ve Sanatkarlar Odası girişimcilik kursu

SİVİL TOPLUM 25.05.2016 - 11:21, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Esnaf ve Sanatkarlar Odası girişimcilik kursu

Seydişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası, KOSGEB temsilciliği, iş Kurumu ile birlikte uygulamalı girişimcilik eğitim kursu Kursu açıyor.
Esnaf ve Sanatkârlar Oda Başkanı İbrahim Aypar, mesleki eğitim ile alakalı esnaflar adına bir yenisini daha eklemek istediklerini söyledi. Aypar,  ‘’Programa Eğitmen olarak Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Meslek yüksek Okulu öğretim görevlilerinden Osman Ünüvar hocamız eğitim verecek. Bu sayede kurulduğu günden bu zamana kadar Seydişehir ile Üniversite arasındaki koordinasyonun sağlanması ve artırılması adına da büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz. 01 Haziran 2016 tarihinde odamız salonunda başlatacağımız kurs programının esnafımıza hayırlı olmasını dilerim.’’dedi.
Seydişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası, KOSGEB temsilciliği, iş Kurumu ile birlikte uygulamalı girişimcilik eğitim kursu Kursu açıyor.

Esnaf ve Sanatkârlar Oda Başkanı İbrahim Aypar, mesleki eğitim ile alakalı esnaflar adına bir yenisini daha eklemek istediklerini söyledi.

Aypar,  ‘’Programa Eğitmen olarak Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Meslek yüksek Okulu öğretim görevlilerinden Osman Ünüvar hocamız eğitim verecek. Bu sayede kurulduğu günden bu zamana kadar Seydişehir ile Üniversite arasındaki koordinasyonun sağlanması ve artırılması adına da büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz. 01 Haziran 2016 tarihinde odamız salonunda başlatacağımız kurs programının esnafımıza hayırlı olmasını dilerim.’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.